byggmesterpakker

Stillaspakker for proffbrukere!

Komplette stillaspakker med stillbare føtter, veggfester, fotlister og merkeskilt

  1. Enkel og rask montering
  2. Lav vekt og få komponenter
  3. Solid utførelse og lang levetid
  4. Norskprodusert
  5. Sintef-sertifisert

Norsk-
produsert

Rask levering​

Sendes neste virkedag

Høy kvalitet

SINTEF-sertifiserte stillas

Trygg betaling

Delbetal med Nets

Jamax byggmesterpakker
– førstevalget for byggmestere og tømrere

Enkel og rask montering

Jamax er kjent for å være et enkelt, men svært solid stillassystem som monteres og demonteres raskt og uten bruk av verktøy. Med de stillbare føttene i bunnen stiller du inn stillaset helt nøyaktig slik at det er i vater og i lodd, selv om underlaget er litt ujevnt. 

Ofte er det også skrått terreng rundt bygget, og da kan du i tillegg benytte ekstra rammer for å utjevne høydeforskjellen. Se artikkel om dette her (link). Du fester alltid stillaset til fasaden med medfølgende veggfester.

Fleksibelt i bruk

Ved hjelp av de mange ulike stillasdelene i systemet kan du bygge ulike løsninger tilpasset jobben du skal gjøre. Du kan for eksempel bygge ut stillaset i bredden for å få ekstra arbeidsplass eller for å komme deg forbi et utstikk, og justere plattformhøyden for å tillpasse til fasaden. Du kan også variere mellom ulike seksjonslengder.

Når du har satt opp stillaset iht. brukerveiledningen og ønsket høyde/lengde, kan du bevege deg fritt rundt i stillaset. Det kan også være flere personer i stillaset samtidig, da Jamax stillas er i belastningsklasse 3 og dermed tåler en belastning på 200 kg pr. m2. 

Kryssfinér eller kompositt

Det er standard med kryssfinér i plattformene i Jamax stillassystem, men du kan også få plattformer med kompositt dersom ønskelig. Disse er noe lettere enn de med kryssfinér, og de tåler enda litt mer når det kommer til slitasje og tøff bruk. Plattformer med kompositt koster litt mer, men gir deg samtidig flere viktige fordeler. Les mer om kompositt her.

Rask levering av Jamax stillas

Jamax stillassystem blir produsert av dyktige fagfolk på Os i Vestland, og det er derfor alltid varer på lager. Dette er en stor fordel for deg som kunde, som da kan regne med å få varene raskt levert til ønsket leveringssted, enten dette er til ditt lager, til byggeplass eller til en av Bring sine terminaler for henting der. Du kan alternativt hente varene selv hos oss, enten på avdeling Os eller avdeling Kristiansand.

Vedlikehold av stillaset

Et Jamax stillas trenger ikke mye aktivt vedlikehold, men det er viktig å rengjøre og sjekke jevnlig alle deler for å forsikre deg om at de er intakte og uten skader. Det finnes egne kontrollskjema som kan benyttes til dette formålet. Se kapittel 12 i brukerveiledningen for mer informasjon om dette.

Oppbevaring av stillaset når det ikke er i bruk

Et Jamax stillas er kompakt og lagringsvennlig når det stables optimalt. Firkantprofilene gjør nemlig at stillasdelene ligger stabilt og godt oppå hverandre. Det aller beste er å oppbevare stillaset tørt og frostfritt når det ikke er i bruk. Gjerne på et lager eller lignende. Det finnes også spesialbygde stillashengere som er perfekte til oppbevaring og transport. Behandler du stillaset fint, vil du kunne ha glede og nytte av stillaset i mange år.

55,5

FASADESTILLAS 55,5 M2

Lengde 9 m x høyde 5,5/7,5 m

Komplett pakke med stillbare føtter, veggfester og fotlister

Kr 33.900,- eks. mva.

82,5

BYGGMESTERPAKKE 1

Lengde 15 m x høyde 5,5 m

Komplett pakke med stillbare føtter, veggfester, fotlister og merkeskilt

Kr 40.500,- eks. mva.

99

BYGGMESTERPAKKE 2

Lengde 18 m x høyde 5,5 m

Komplett pakke med stillbare føtter, veggfester, fotlister og merkeskilt

Kr 48.500,- eks. mva.

132

BYGGMESTERPAKKE 3

Lengde 24 m x høyde 5,5 m

Komplett pakke med stillbare føtter, veggfester, fotlister og merkeskilt

Kr 62.900,- eks. mva.

247,5

BYGGMESTERPAKKE 4

Lengde 33 m x høyde 7,5 m

Komplett pakke med stillbare føtter, veggfester, fotlister og merkeskilt

Kr 124.800,- eks. mva.

Ofte stilte spørsmål

Opp til 24 meter. Bygging høyere enn dette krever særskilte beregninger.

Jamax stillassystem er sertifisert i belastningsklasse 3, dvs. en last på 2,0 kN (ca. 200 kg) pr. m2, jevnt fordelt på overflaten av plattformene. Dette beskrives i vår brukerveiledning.

Se informasjon i vår brukerveiledning.

Ja, stillaset er Sintef-sertifisert – PS 3276 og PS 3282.

Ja, vi har et eget tegneverktøy som vi bruker til å beregne stillas på ulike bygg. Ta kontakt!

Ja, gammelt stillas passer med nytt. Vi jobber kontinuerlig med produktutvikling og har gjort flere forbedringer på produktene, men ingen endringer som går ut over den generelle funksjonaliteten.

Vi samarbeider med Sem Sikkerhet AS og Mesa AS om stillaskurs. For privatpersoner er det ikke påkrevd med stillaskurs.

Ja, du får 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil på Jamax Stillassystem.

Ja, vi hjelper deg gjerne med å finne en pakkeløsning som passer til ditt behov. Ring oss gjerne på 56304100.

Ja, vi tilbyr reparasjon til en gunstig pris. Ta kontakt!

Hammerfest Bygg, 9600 Hammerfest

“Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.””Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.”

Hammerfest Bygg AS,
9600 Hammerfest

Byggtorget Herøy, 6092 Fosnavåg

“Vi er veldig godt fornøyde med Jamax byggstillaser. Stillaset er solid og skikkelig, men likevel lett å montere. Til vårt bruk, er dette det beste stillaset på markedet. I tillegg til å bruke det selv, selger vi det gjennom vår egen byggvarehandel.”

Byggtorget Herøy,
6092 Fosnavåg

Siste fra Alutec

Jamax rullestillas påføres sideveis belastning under testing for SINTEF-sertifisering. Nærbilde

Jamax rullestillas er SINTEF-sertifisert – som eneste i Norge

Omfattende testing – I mars 2021 ble Jamax rullestillas SINTEF-sertifisert. Rullestillaset har vært gjennom omfattende testing siden oktober og nå har vi sertifikatet som bevis …

Sikkerhet i høyden: Trygghet på alle nivå

Et nytt hus er i ferd med å reise seg. Men det første som kommer på plass er stillaset. Uten dette blir ingenting gjort. For …

Sta og stolte over å kunne beholde arbeidsplasser i Norge

Bevisste på å holde Jamax norsk – Vi er sta og stolte av å kunne beholde arbeidsplasser i Norge. Vi produserer det aller meste her …

Jamax stillashenger utenfor kontoret

Stillas på stell

Et stillas er ingen fast installasjon. Hele poenget er at det skal kunne flyttes dit det til enhver tid trengs, men det blir alltid opphold …