Tilbehør og utstyr
til flytebrygger

Jamax har i over 50 år produsert utriggere og landganger – ikke bare til våre egne flytebrygger, men også til et utall andre. Våre utriggere og landganger er meget populære grunnet stor slitestyrke, lite vedlikehold og høy kost-nytte-funksjon. 

Vi har et stort antall tilbakevendende kunder som viser at produktet vårt er til å stole på. I et marked med veldig mange leverandører skal du vite at Jamax er et trygt valg. Her finner du  blant annet strømsøyler, badestiger, fendring i samme Jamax-kvalitet som flytebryggene. Alt er produsert i Norge.

Ta kontakt og vi skreddersyr en løsning for din båthavn/bryggeplass.

Dokumentasjon og brosjyrer

arrow-next arrow-prev
 • quote

  Os Marina er en fornøyd bruker av Alutec sine tjenester. De har levert kvalitetsprodukter til oss, og de har vist at de er til å stole på. At de er en lokal leverandør er også et stort pluss.

  Os Marina
 • quote

  Da vi i Hordvikhavn Båtlag skulle bytte ut havneanlegget vårt som har tjenestegjort i opp mot 40 år, var Alutec en selvsagt leverandør å forespørre om jobben. Anlegget vi hadde kom derfra og lokal tilhørighet har vært en stor fordel i alle disse årene. Reservedeler har aldri vært et problem og noe slitasje må man forvente.

  Når de også var veldig konkurransedyktig på pris ble valget enkelt for oss. Utlegging og kommunikasjon under prosessen med jobben har vært veldig god og arbeidet ble gjort til avtalt tid selv med utfordringene i denne korona-tiden. Vi har fått et fantastisk nytt anlegg og gleder oss til sesongen 2021. Takk til Alutec for veldig profesjonell håndtering.

  Hordvikhavn Båtlag

Send oss en forespørsel

Legg inn din kontaktinformasjon og ditt spørsmål her. Vi vil svare deg så snart som mulig.