Rekkverk til stillas

Rekkverksløsningen i et stillassystem består av håndlist, knelist og fotlist. Fotlistene plasseres nede langs kanten av plattformene.

Norsk-
produsert

Rask levering​

Sendes neste virkedag

Trygg betaling

med Nets, Klarna, eller faktura

Viser alle 8 resultater

Dokumentasjon og brosjyrer

Raskere og enklere montering

Rekkverkene i Jamax stillassystem kombinerer håndlist og knelist, sammen med diagonal avstiving, til én hel komponent. Dette gjør monteringen av stillaset enklere og raskere. I mange andre stillassystem er rekkverket inndelt i håndlist og knelist, og diagonal avstiving tas hånd om ved bruk av separate diagonalstag.

Mer solid – samme vekt

Rekkverkene er produsert i varmgalvanisert stål, med en godstykkelse på 2 mm. Stål er som kjent et mer robust materiale enn aluminium, og derfor har rekkverkene i Jamax stillassystem omtrent halvparten av godstykkelsen til tilsvarende rekkverk i aluminium. Dermed blir også vekten på rekkverkene omtrent den samme.

Les mer om montering av rekkverk i vår brukerveiledning.

arrow-next arrow-prev
  • quote

    “Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.””Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.”

    Hammerfest Bygg, 9600 Hammerfest
  • quote

    “Vi er veldig godt fornøyde med Jamax byggstillaser. Stillaset er solid og skikkelig, men likevel lett å montere. Til vårt bruk, er dette det beste stillaset på markedet. I tillegg til å bruke det selv, selger vi det gjennom vår egen byggvarehandel.”

    Byggtorget Herøy, 6092 Fosnavåg