Norskproduserte
betongbrygger

Flytebrygger i helstøpt betong er vår mest hardføre flytebryggeløsning. Du får den i ulike dimensjoner – eller spesialtilpasset om du trenger det.

Det beste valget på værharde steder

På grunn av høy egenvekt og solid konstruksjon, tåler betongbryggene tøffe værforhold. De er godt egnet på de mer værharde stedene enten som bølgebryter eller som en del av marinaen.

Vi kan levere alt fra store bølgebrytere til små landstedsbrygger i betong til båtforeninger og privatpersoner. Bryggene produseres av en av våre samarbeidspartnere.

Få hjelp med tegninger og søknader

Dersom du skal utvide flytebryggen eller søke om byggeløyve, hjelper vi deg gjerne med dimensjonering og søknad.

Vi er også behjelpelige ved fornying av flytebryggeanlegg, enten du skal bytte ut hele eller deler av anlegget.

Vi kommer gjerne på befaring om ønskelig.

Godt egnet til festing av utriggere

Betongbryggene leveres med fenderstokk i trykkimpregnert furu som er skrudd fast på begge sider av bryggen med kraftige bolter. De leveres også standard med trekkerør for vann/strøm.

Fenderstokken er godt egnet til feste av utriggere, enten du bruker U-klaver eller front- og bakplate som henger over fenderstokken og klemmes fast for at det skal være enkelt å justere båtplassene.

Størrelsen på betongbryggen tilpasses dine behov med tanke på båtplasser og skjerming fra bølger. Ring oss på 56304100 for en uforpliktende prat!

Ofte stilte spørsmål

Ja vi leverer betongbrygger gjennom våre samarbeidspartnere. Ta kontakt!

Vi produserer bryggene med en standard bredde på 2 eller 2,4 m.

Ja vi har egne montører som legger ut og forankrer flytebrygger. Ta kontakt!

Ja, siden vi lager alt ved egen fabrikk så har vi muligheter for kundetilpasninger og spesialløsninger.

Vi har 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil.

Dokumentasjon og brosjyrer

arrow-next arrow-prev
 • quote

  Os Marina er en fornøyd bruker av Alutec sine tjenester. De har levert kvalitetsprodukter til oss, og de har vist at de er til å stole på. At de er en lokal leverandør er også et stort pluss.

  Os Marina
 • quote

  Da vi i Hordvikhavn Båtlag skulle bytte ut havneanlegget vårt som har tjenestegjort i opp mot 40 år, var Alutec en selvsagt leverandør å forespørre om jobben. Anlegget vi hadde kom derfra og lokal tilhørighet har vært en stor fordel i alle disse årene. Reservedeler har aldri vært et problem og noe slitasje må man forvente.

  Når de også var veldig konkurransedyktig på pris ble valget enkelt for oss. Utlegging og kommunikasjon under prosessen med jobben har vært veldig god og arbeidet ble gjort til avtalt tid selv med utfordringene i denne korona-tiden. Vi har fått et fantastisk nytt anlegg og gleder oss til sesongen 2021. Takk til Alutec for veldig profesjonell håndtering.

  Hordvikhavn Båtlag

Send oss en forespørsel

Legg inn din kontaktinformasjon og ditt spørsmål her. Vi vil svare deg så snart som mulig.  Siste fra Alutec

  No posts