Toppstøtter

Toppstøtter, eller L’er som de også blir kalt, er støtter til de rekkverkene som monteres på toppen av stillaset. De har løkker til rekkverkskroker på samme måte som rammer, men formen på dem (L) gjør at du har fri passasje fra plattform til plattform på øverste nivå.

Norsk-
produsert

Rask levering​

Sendes neste virkedag

Trygg betaling

med Nets, Klarna, eller faktura

Viser alle 4 resultater

Dokumentasjon og brosjyrer

Toppstøttene fås i to høyder, 1 og 2 meter. Bredden på disse er 0,6 meter. Toppstøtter på 1 meter kan også fås i bredde 0,3 meter. Ved bruk av knekt for plattform eller knekt for hjørne må du bruke toppstøtte med u-kanal. Les mer om bruk av knekter her.

Toppstøtter på 2 meter benyttes ved behov for taksikring eller godkjent adkomst til tak på toppen av stillaset. I kombinasjon med rammer på 2 meter med 16 rekkverksløkker gjør disse toppstøttene det mulig å montere to rekkverk i høyden.

arrow-next arrow-prev
  • quote

    “Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.””Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.”

    Hammerfest Bygg, 9600 Hammerfest
  • quote

    “Vi er veldig godt fornøyde med Jamax byggstillaser. Stillaset er solid og skikkelig, men likevel lett å montere. Til vårt bruk, er dette det beste stillaset på markedet. I tillegg til å bruke det selv, selger vi det gjennom vår egen byggvarehandel.”

    Byggtorget Herøy, 6092 Fosnavåg