Rullestillas

Når du har behov for rask og trygg forflytning

  1. Enkel og rask montering
  2. Lav vekt og få komponenter
  3. Solid utførelse og lang levetid 

Rask levering​

Trygg betaling

med Nets, Klarna, eller faktura

Enkel forflytning ved arbeid i høyden

Rullestillas er ideelt for elektrikere, malere og servicepersonell, og benyttes ofte i sammenheng med arbeid i høyden, for eksempel oppunder tak i idrettshaller, verkstedbygg, lagerbygg etc. De kan også brukes til enklere arbeid utendørs på fasade. Rullestillas er praktisk fordi du enkelt kan flytte på det etter hvert mens du jobber.

Med rullestillas får du en stabil arbeidsplattform i en høyde som er tilpasset ditt arbeid. Iht. gjeldende regelverk er maksimal høyde på rullestillas begrenset til 12 meter plattformhøyde innendørs og 8 meter plattformhøyde utendørs. Utendørs må du ta hensyn til vindbegrensninger. Du trenger ikke verktøy for å montere rullestillaset.

To typer rullestillas

Vi tilbyr to typer rullestillas. Den ene typen er en standard rullestillas med 2,5 meter lengde. Denne kaller vi for Centrum rullestillas. Centrum rullestillas er produsert i solide og lette aluminiumsprofiler. Den er enkel å montere og meget stabil. Standard bredde er 1,35 meter, men du får den også i 0,75 meter bredde.

Den andre typen er Jamax rullestillas som er en tilpasning av vår ordinære fasadestillas. Her utnytter du ditt eksisterende Jamax stillasmateriell på en smart måte. Du får hjulsett som erstatter vanlig stillbar fot slik at du får et rullestillas i stedet. Hjulsett får du i enkel eller dobbel bredde. Denne løsningen kan være gunstig dersom du har mye fasadestillas og sporadisk har behov for rullestillas.

Komplett rullestillas

Centrum rullestillas

Komplett rullestillas med støtteben og fotlister.
Lengde = 2,5 m. x Bredde = 1,35 m. Høyde fra 2,2 m

kompakt Rullestillas

Jamax Centrum Junior

Jamax Centrum Junior er et kompakt, sammenleggbart rullestillas for mindre jobber. Høyde på 2 meter og vekt på bare 34 kg.

kr 9 987,50 inkl. mva
kr 7 990 eks. mva.

Ofte stilte spørsmål

Dette vil være avhengig av utførelse (enkel / dobbel) og bruksområde (ute / inne). For en rullestillas med enkel hjulboggi kan du bygge denne opp til 6,3 m. plattformhøyde. For en rullestillas med dobbel hjulboggi kan du bygge denne opp til 8 m. plattformhøyde utendørs, og 10,3 m. plattformhøyde innendørs.

Ja, det kan du. Det er god totaløkonomi å bruke de delene du allerede har kombinert med hjulboggi for å få en funksjonell rullestillas.

Se vår brukerveiledning for detaljer om byggehøyde.

Ja, i tillegg til skrått terreng kan du også justere høyden inntil 35 cm.

Siste fra Alutec

Magnus Stokke, BAS i Thunestvedt AS foran firmabilen,

Raskt, enkelt og smidig med toplift for solcellepanel

– Nå ser vi at alle andre løsninger er tungvinte Magnus Myrene Stokke, BAS i Thunestvedt, er en av dem som har tatt i bruk …

Vedlikehold av stillas

Jamax stillas er bygd i robuste deler av aluminium og varmgalvanisert stål. Med godt vedlikehold kan du trygt benytte stillaset i tiår etter tiår. Slik vedlikeholder du stillaset ditt best mulig!

Jamax-stillas oppbevares på tilhenger

Vinterlagring av stillas: Korrekt oppbevaring av stillaset

Jamax stillas kan vare i mange tiår ved riktig vedlikehold og lagring. Ved feil oppbevaring over vinteren risikerer du unødvendig slitasje og skade. Følg disse stegene for å lagre stillaset trygt og godt gjennom vinteren!

Snekker Ivarsen i sitt nyoppsatte Jamax stillas

Snekker Ivarsen – med Jamax stillas på tilhengeren

Snekker Ivarsen er en av de heldige som tjener til livets opphold med å bedrive hobbyen sin. I mai 2021 startet han egen bedrift – med Jamax stillas på tilhengeren.