Landgang til flytebrygge

Våre landganger har mange fordeler:

 • Lengder fra 4-12 m
 • 1 meter bredde som standard
 • Kraftig konstruksjon
 • Tre- eller strekkmetalldekke
 • Inklusive rekkverk på en side

Jamax produserer landganger til alle typer flytebrygger. Våre landganger er en helsveiset, varmgalvanisert konstruksjon med tre- eller strekkmetalldekke. Vi har 4-12 m som standard lengde og 1 m bredde, men vi produserer andre lengder/bredder for deg på forespørsel.

Solid konstruksjon

Jamax landgang blir levert standard med rekkverk på én side, hjul og feste til land i form av festevinkler. Om ønskelig så kan du også få svingskive levert.

Alle hengsler har kompositt-foringer som tåler høy belastning og monteres med syrefaste bolter og låsemuttere. Dette øker levetiden og gjør vedlikeholdsarbeidet mye lettere for deg.

Skreddersydd landgang

På forespørsel kan vi produsere kundespesifikke landganger, blant annet kjøresterke landganger i aluminium med opptil 2 m bredde og 15 m lengde. Alle våre landganger kan lakkeres i ønsket farge etter dine ønsker og spesifikasjoner.

Dokumentasjon og brosjyrer

arrow-next arrow-prev
 • quote

  Os Marina er en fornøyd bruker av Alutec sine tjenester. De har levert kvalitetsprodukter til oss, og de har vist at de er til å stole på. At de er en lokal leverandør er også et stort pluss.

  Os Marina
 • quote

  Da vi i Hordvikhavn Båtlag skulle bytte ut havneanlegget vårt som har tjenestegjort i opp mot 40 år, var Alutec en selvsagt leverandør å forespørre om jobben. Anlegget vi hadde kom derfra og lokal tilhørighet har vært en stor fordel i alle disse årene. Reservedeler har aldri vært et problem og noe slitasje må man forvente.

  Når de også var veldig konkurransedyktig på pris ble valget enkelt for oss. Utlegging og kommunikasjon under prosessen med jobben har vært veldig god og arbeidet ble gjort til avtalt tid selv med utfordringene i denne korona-tiden. Vi har fått et fantastisk nytt anlegg og gleder oss til sesongen 2021. Takk til Alutec for veldig profesjonell håndtering.

  Hordvikhavn Båtlag

Send oss en forespørsel

Legg inn din kontaktinformasjon og ditt spørsmål her. Vi vil svare deg så snart som mulig.  Siste fra Alutec

  Jamax påbyggingspakke 1-2 for stillas

  Utvid stillaset med påbyggingspakker

  Har du en Jamax Huspakke som akkurat kommer litt kort til? Skulle du hatt en litt større pakke for å arbeide bredere eller høyere? Da kan du gå til innkjøp av en påbyggingspakke.
  Deler av Jamax landbrukspakke er satt opp foran et fjøs under konstruksjon.

  Landbrukspakke fra Jamax: – Noe så vakkert som et pent stillas!

  Med tre gårder på Jevnaker har Knut Stormdal nok vedlikehold å ta seg av. Etter 20 år med sporadisk leie av stillas, gikk han til innkjøp av en solid og fleksibel landbrukspakke fra Jamax. Nå kan han lete frem den pene stillaspakken når behovet melder seg, og det er ikke rent sjeldent!
  Jamax stillas med trappetårn foran, blå himmel og utsikt i bakgrunnen.

  Byggmester Aarvik: En enklere hverdag med trappetårn

  Arbeider du i stillas? Da har du gjerne erfaring med å frakte materiale, utstyr og deg selv opp og ned gjennom stigelukene. Tilkomst via stigeluke fungerte godt for Byggmester Aarvik i mange år, men en mandagsmorgen fant de en løsning som kunne spare dem for tid og hardt arbeid.
  To arbeidere i et Jamax stillas

  Når og hvorfor bør bedriften lease stillas?

  Leasing av stillas blir mer og mer vanlig, og det med god grunn. Forutsigbarhet, skattefordeler og bedre likviditet er noen av fordelene, samtidig som du har full bruksrett til stillaset.