Landgang til flytebrygge

Våre landganger har mange fordeler:

 • Lengder fra 4-12 m
 • 1 meter bredde som standard
 • Kraftig konstruksjon
 • Tre- eller strekkmetalldekke
 • Inklusive rekkverk på en side

Jamax produserer landganger til alle typer flytebrygger. Våre landganger er en helsveiset, varmgalvanisert konstruksjon med tre- eller strekkmetalldekke. Vi har 4-12 m som standard lengde og 1 m bredde, men vi produserer andre lengder/bredder for deg på forespørsel.

Solid konstruksjon

Jamax landgang blir levert standard med rekkverk på én side, hjul og feste til land i form av festevinkler. Om ønskelig så kan du også få svingskive levert.

Alle hengsler har kompositt-foringer som tåler høy belastning og monteres med syrefaste bolter og låsemuttere. Dette øker levetiden og gjør vedlikeholdsarbeidet mye lettere for deg.

Skreddersydd landgang

På forespørsel kan vi produsere kundespesifikke landganger, blant annet kjøresterke landganger i aluminium med opptil 2 m bredde og 15 m lengde. Alle våre landganger kan lakkeres i ønsket farge etter dine ønsker og spesifikasjoner.

Dokumentasjon og brosjyrer

arrow-next arrow-prev
 • quote

  Os Marina er en fornøyd bruker av Alutec sine tjenester. De har levert kvalitetsprodukter til oss, og de har vist at de er til å stole på. At de er en lokal leverandør er også et stort pluss.

  Os Marina
 • quote

  Da vi i Hordvikhavn Båtlag skulle bytte ut havneanlegget vårt som har tjenestegjort i opp mot 40 år, var Alutec en selvsagt leverandør å forespørre om jobben. Anlegget vi hadde kom derfra og lokal tilhørighet har vært en stor fordel i alle disse årene. Reservedeler har aldri vært et problem og noe slitasje må man forvente.

  Når de også var veldig konkurransedyktig på pris ble valget enkelt for oss. Utlegging og kommunikasjon under prosessen med jobben har vært veldig god og arbeidet ble gjort til avtalt tid selv med utfordringene i denne korona-tiden. Vi har fått et fantastisk nytt anlegg og gleder oss til sesongen 2021. Takk til Alutec for veldig profesjonell håndtering.

  Hordvikhavn Båtlag

Send oss en forespørsel

Legg inn din kontaktinformasjon og ditt spørsmål her. Vi vil svare deg så snart som mulig.  Siste fra Alutec

  Jamax rullestillas påføres sideveis belastning under testing for SINTEF-sertifisering. Nærbilde

  Jamax rullestillas er SINTEF-sertifisert – som eneste i Norge

  Omfattende testing – I mars 2021 ble Jamax rullestillas SINTEF-sertifisert. Rullestillaset har vært gjennom omfattende testing siden oktober og nå har vi sertifikatet som bevis på at vi tar sikkerheten på alvor og følger gjeldende regelverk, forteller Bjarte Bergtun, selger hos Alutec. Jamax rullestillas er sertifisert i samsvar med kravene i Produsentforskriftens §§ 4-1 til…

  Sikkerhet i høyden: Trygghet på alle nivå

  Et nytt hus er i ferd med å reise seg. Men det første som kommer på plass er stillaset. Uten dette blir ingenting gjort. For når tømrerne i Aamodt Bygg skal opp i høyden, er verktøyet mer enn halve jobben. På et nytt boligområde nord for Søgne, omkranser et Jamax stillas det som skal bli…

  Sta og stolte over å kunne beholde arbeidsplasser i Norge

  Bevisste på å holde Jamax norsk – Vi er sta og stolte av å kunne beholde arbeidsplasser i Norge. Vi produserer det aller meste her på Os og er bevisste på å holde Jamax norsk. Det føles viktig for oss å være uavhengige og å ha kontroll over hele verdikjeden. Det gjør oss mindre sårbare,…
  Jamax stillashenger utenfor kontoret

  Stillas på stell

  Et stillas er ingen fast installasjon. Hele poenget er at det skal kunne flyttes dit det til enhver tid trengs, men det blir alltid opphold og mellomlagring. Som regel har ikke stillaset en dedikert plass, verken på hengeren eller på lageret, men blir i stedet liggende i veien uansett hvor det plasseres. Det problemet har…