Landgang til flytebrygge

Våre landganger har mange fordeler:

 • Lengder fra 4-12 m
 • 1 meter bredde som standard
 • Kraftig konstruksjon
 • Tre- eller strekkmetalldekke
 • Inklusive rekkverk på en side

Jamax produserer landganger til alle typer flytebrygger. Våre landganger er en helsveiset, varmgalvanisert konstruksjon med tre- eller strekkmetalldekke. Vi har 4-12 m som standard lengde og 1 m bredde, men vi produserer andre lengder/bredder for deg på forespørsel.

Solid konstruksjon

Jamax landgang blir levert standard med rekkverk på én side, hjul og feste til land i form av festevinkler. Om ønskelig så kan du også få svingskive levert.

Alle hengsler har kompositt-foringer som tåler høy belastning og monteres med syrefaste bolter og låsemuttere. Dette øker levetiden og gjør vedlikeholdsarbeidet mye lettere for deg.

Skreddersydd landgang

På forespørsel kan vi produsere kundespesifikke landganger, blant annet kjøresterke landganger i aluminium med opptil 2 m bredde og 15 m lengde. Alle våre landganger kan lakkeres i ønsket farge etter dine ønsker og spesifikasjoner.

Dokumentasjon og brosjyrer

arrow-next arrow-prev
 • quote

  Os Marina er en fornøyd bruker av Alutec sine tjenester. De har levert kvalitetsprodukter til oss, og de har vist at de er til å stole på. At de er en lokal leverandør er også et stort pluss.

  Os Marina
 • quote

  Da vi i Hordvikhavn Båtlag skulle bytte ut havneanlegget vårt som har tjenestegjort i opp mot 40 år, var Alutec en selvsagt leverandør å forespørre om jobben. Anlegget vi hadde kom derfra og lokal tilhørighet har vært en stor fordel i alle disse årene. Reservedeler har aldri vært et problem og noe slitasje må man forvente.

  Når de også var veldig konkurransedyktig på pris ble valget enkelt for oss. Utlegging og kommunikasjon under prosessen med jobben har vært veldig god og arbeidet ble gjort til avtalt tid selv med utfordringene i denne korona-tiden. Vi har fått et fantastisk nytt anlegg og gleder oss til sesongen 2021. Takk til Alutec for veldig profesjonell håndtering.

  Hordvikhavn Båtlag

Send oss en forespørsel

Legg inn din kontaktinformasjon og ditt spørsmål her. Vi vil svare deg så snart som mulig.  Siste fra Alutec

  Magnus Stokke, BAS i Thunestvedt AS foran firmabilen,

  Raskt, enkelt og smidig med toplift for solcellepanel

  – Nå ser vi at alle andre løsninger er tungvinte Magnus Myrene Stokke, BAS i Thunestvedt, er en av dem som har tatt i bruk den nye Jamax Böcker topliften. I dag arbeider de med å montere solcellepanel på System Trafikks bilverksted og logistikksentral på Osterøy.  Topliften har vært i bruk i et par uker…

  Vedlikehold av stillas

  Jamax stillas er bygd i robuste deler av aluminium og varmgalvanisert stål. Med godt vedlikehold kan du trygt benytte stillaset i tiår etter tiår. Slik vedlikeholder du stillaset ditt best mulig!