Landgang til flytebrygge

Våre landganger har mange fordeler:

 • Lengder fra 4-12 m
 • 1 meter bredde som standard
 • Kraftig konstruksjon
 • Tre- eller strekkmetalldekke
 • Inklusive rekkverk på en side

Jamax produserer landganger til alle typer flytebrygger. Våre landganger er en helsveiset, varmgalvanisert konstruksjon med tre- eller strekkmetalldekke. Vi har 4-12 m som standard lengde og 1 m bredde, men vi produserer andre lengder/bredder for deg på forespørsel.

Solid konstruksjon

Jamax landgang blir levert standard med rekkverk på én side, hjul og feste til land i form av festevinkler. Om ønskelig så kan du også få svingskive levert.

Alle hengsler har kompositt-foringer som tåler høy belastning og monteres med syrefaste bolter og låsemuttere. Dette øker levetiden og gjør vedlikeholdsarbeidet mye lettere for deg.

Skreddersydd landgang

På forespørsel kan vi produsere kundespesifikke landganger, blant annet kjøresterke landganger i aluminium med opptil 2 m bredde og 15 m lengde. Alle våre landganger kan lakkeres i ønsket farge etter dine ønsker og spesifikasjoner.

Dokumentasjon og brosjyrer

arrow-next arrow-prev
 • quote

  Os Marina er en fornøyd bruker av Alutec sine tjenester. De har levert kvalitetsprodukter til oss, og de har vist at de er til å stole på. At de er en lokal leverandør er også et stort pluss.

  Os Marina
 • quote

  Da vi i Hordvikhavn Båtlag skulle bytte ut havneanlegget vårt som har tjenestegjort i opp mot 40 år, var Alutec en selvsagt leverandør å forespørre om jobben. Anlegget vi hadde kom derfra og lokal tilhørighet har vært en stor fordel i alle disse årene. Reservedeler har aldri vært et problem og noe slitasje må man forvente.

  Når de også var veldig konkurransedyktig på pris ble valget enkelt for oss. Utlegging og kommunikasjon under prosessen med jobben har vært veldig god og arbeidet ble gjort til avtalt tid selv med utfordringene i denne korona-tiden. Vi har fått et fantastisk nytt anlegg og gleder oss til sesongen 2021. Takk til Alutec for veldig profesjonell håndtering.

  Hordvikhavn Båtlag

Send oss en forespørsel

Legg inn din kontaktinformasjon og ditt spørsmål her. Vi vil svare deg så snart som mulig.  Siste fra Alutec

  Enkel montering av Jamax stillas

  Hvordan sette opp stillas selv

  Dette må du tenke på før du setter i gang Er underlaget stabilt? Sjekk om underlaget der stillaset skal stå er stabilt og fast nok. For å lage til et jevnere og mer stabilt underlag anbefaler vi deg å bruke en plate eller planke til å feste de stillbare føttene på. Dersom stillaset skal monteres…
  robot som produserer deler av stillas fra kuka/canpro

  Alutec satser på robotisering: – Fremtidsrettet og positivt

  På fabrikken til Alutec på Os utenfor Bergen er det per desember 2021 fire roboter i fullt arbeid som medvirker til stillasproduksjonen.  En av disse er den spesiallagde roboten fra det bergensbaserte automatiseringsselskapet Canpro. Den effektive roboten er en multimaskin som lager 1-metere og 2-metere til stillasrammer, og i tillegg sveiser alum. kroker i stillasvanger, …
  Bildet viser en gangbar utrigger med hengsle tilpasset fenderstokk.

  Trygge utriggere tilpasset alle typer flytebrygger

  Lurer du på hvilken utrigger du skal velge til bryggeanlegget eller landstedsbryggen? Her får du svar på hvorfor en utrigger fra Jamax er et glimrende valg uansett hvilket behov du har. De gangbare utriggerne fra Jamax er laget i galvanisert stål av ypperste kvalitet. Hengslene kan tilpasses de aller fleste flytebrygger både i privat- og…
  Bildet viser en montør fra Böcker i Tyskland på Hardangerbroen hvor han har utført arbeid for Alutec.

  Alutec har ferdigstilt to servicelifter på Hardangerbroen – 126 meter over havet!

  I midten av september fullførte Alutec prosjektet med å fornye og bygge om to etasjer i de to tårnene Vallavik og Bu på Hardangerbroen. Prosjektet innebar å omprogrammere to servicelifter fra Böcker som står permanent i tårnene som ruver cirka 200 meter over den spektakulære Hardangerfjorden. – Alutec leverte alt av deler som må til for…