Gangbare utriggere i helsveiset galvanisert stål

Tusenvis av båter ligger trygt fortøyd i en Jamax utrigger. Våre gangbare utriggere blir ofte omtalt som de beste på markedet. Her får du mange fordeler som standard.

  1. Standard lengder fra 4-12 m
  2. Integrert pontong
  3. Kraftig konstruksjon
  4. Heldekkende trapes
  5. Fenderlist rundt hele utriggeren
  6. Tåler å ligge i is
  7. Bredde 55 cm
  8. Kan tilpasses alle typer brygger

Våre gangbare utriggere produseres i helsveiset galvanisert stål. Det benyttes kun kvalitetstestet stål i kvalitet S355/420 med høy duktilitet for å unngå brudd og tåle de påkjenninger de er bygget for.

Bygget for å vare

Utriggerne produseres på fabrikken vår utenfor Bergen. I likhet med våre fortøyningsbommer så produserer vi de gangbare utriggerne i helsveiset, galvanisert stål. Vi benytter kun kvalitetstestet stål i kvalitet S355/420 med høy duktilitet for å unngå brudd og for at de skal tåle påkjenningene de er bygget for.

Alle våre gangbare utriggere blir som standard levert med hengslebeslag for 60x60x7 mm T-skinne. Alle hengslebeslag og sammenføyninger har kompositt-foringer som tåler høy belastning. Foringene har stor motstandsdyktighet mot slitasje og er lydløse. Alt monteres med syrefaste bolter og låsemuttere.

Tilpasset dine behov

Ettersom vi produserer alt ved vårt fabrikk så har vi full kontroll på produktet hele veien og kan dermed enkelt foreta eventuelle tilpasninger til ditt behov. Dette kan være alt fra ekstra fortøyningspunkter til skråstilling av utrigger.

Har du ikke Jamax flytebrygge så fortvil ikke! Vi tilpasser hengsler til å passe på de aller fleste bryggesystemer på markedet, enten det er T-skinne, C-skinne eller fenderstokk.

Spesifikasjoner

Gangbar utrigger med lengde 4-8 m får du med doble 80×40 mm firkantrør, mens 9-12 m kommer med doble 80×80 mm rør. Dette, sammen med heldekkende strekkmetall i trapes, gjør utriggeren meget stabil og vridningsstiv.

Du kan også velge å få pontong med redningsstige integrert slik at sikkerheten blir ivaretatt. Denne passer også på tidligere leverte utriggere av ny type.

Gangbar utrigger lengde 4-8 m har 525 L oppdrift mens 9-10 m har 1035 L oppdrift. 12 m gangbar utrigger har 1545 L oppdrift.

Dokumentasjon og brosjyrer

Send oss en forespørsel

Legg inn din kontaktinformasjon og ditt spørsmål her. Vi vil svare deg så snart som mulig.