Presenning / Tildekking

Trenger du inndekning til ditt stillas? Presenning leveres i flammehemmende kvalitet iht. gjeldende regelverk og er tett. Dersom du ikke trenger tett presenning så får du også stillasnot hos oss.

Norsk-
produsert

Rask levering​

Sendes neste virkedag

Trygg betaling

med Nets, Klarna, eller faktura

Viser alle 3 resultater

Dokumentasjon og brosjyrer

Både stillaspresenning og -not leveres på rull i lengder på 20 meter. Bredden på presenningen er 3,2 meter og notens bredde er 3,05 meter.

Presenningen har både langs- og tverrgående forsterkningsbånd i innfestingssonen og festes med festestropp beregnet for stillaspresenning. Dette gir god holdbarhet. 

Husk ekstra forankring av stillaset når du bruker presenning. Detaljert beskrivelse om dette finner du i vår brukerveiledning.

arrow-next arrow-prev
  • quote

    “Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.””Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.”

    Hammerfest Bygg, 9600 Hammerfest
  • quote

    “Vi er veldig godt fornøyde med Jamax byggstillaser. Stillaset er solid og skikkelig, men likevel lett å montere. Til vårt bruk, er dette det beste stillaset på markedet. I tillegg til å bruke det selv, selger vi det gjennom vår egen byggvarehandel.”

    Byggtorget Herøy, 6092 Fosnavåg