ParmaFender®- bryggefender til å beskytte båten

ParmaFender® er en ypperlig og enkel måte å beskytte båten på! Bryggefenderen leveres i ferdige tilpassede lengder og kan monteres uten at det er nødvendig å bore hull i underlag som for eksempel utriggere av stål etc. Du monterer den enkelt ved hjelp av en tilpasset festestrips.

Viser alle 3 resultater

ParmaFender® består av en kontinuerlig lenke med luftfylte segmenter med en gjennomgående ventilslange som sikrer rask og enkel luftfylling av hele lenken i én operasjon. 

Materialet er termoplastisk polyurethane (TPU) som er mykt, seigt og ekstremt slitesterkt i forhold til de materialer som vanligvis benyttes til fendringsprodukter, selv ved lave temperaturer ned mot –50°C.

Materialet sverter ikke farge over på gelcoat og de sorte fenderne er forsynt med et tynt transparent yttersjikt for å sikre dette.

Mellom hvert segment er det monteringsflater hvor man kan stanse hull, skru gjennom eller spikre, uten å skade fenderen. Bryggefenderen kan således monteres på de fleste underlag ved hjelp av skruer, spiker, strips etc.

Dokumentasjon og brosjyrer