Møbelheis – Kompakt, robust og effektiv

Vår Jamax Böcker tilhengermonterte lift er vi veldig stolte av å kunne tilby. Hvis du vil gjøre jobben raskt, effektivt og rimelig så er Simply Inclined lift det rette verktøyet for deg. Den er veldig enkel å styre/manøvrere og har en egenvekt på 750 kg. Løftehøyden er på 5-21 meter.

En fin fordel med de tilhengermonterte liftene er at du kan dra dem etter bilen med førerkort klasse B.

Det tar veldig kort tid å sette den opp og gjøre den klar til bruk. Når du har den på arbeidsstedet trenger du ikke mye plass og den kan rotere 360 grader.

Det finnes en god del tilleggsutstyr til denne liften. Her kan du få en plattform som passer ditt behov og det som skal fraktes.

Junior møbelheis

En plasseffektiv, rask og fleksibel møbelheis

Denne heisen er perfekt for flyttejobber i trange bygårder og smale gater. Ved hjelp av enkle grep kan heisen gjøres enda smalere for manøvrering gjennom for eksempel en døråpning. Fås i høyder fra 18-24 meter. Egenvekt på 750-1200 kg. Lastekapasitet på 250 kg.

Simply møbelheis

En effektiv og prisgunstig møbelheis

Egenvekt på 750 kg. Løftehøyde fra 5-21 meter. Den er rask å klargjøre og krever svært liten plass.

Agilo møbelheis

Det ideelle verktøy for flyttebyråer og saneringsfirma

Dette er en kraftig og fleksibel heis med lastekapasitet opp til hele 400 kg. Fås montert på bil fra 2,8 tonn til 8,5 tonn. Løftehøyde fra 26-55 meter og løftehastighet opp til 60 m/min. Se video her

Send oss en forespørsel

Legg inn din kontaktinformasjon og ditt spørsmål her. Vi vil svare deg så snart som mulig.