Pontong med redningsstige

Økt sikkerhet på flytebryggen med redningsstige

Det blir stadig større fokus på manglende sikkerhet på flytebryggen. Er man uheldig og faller i vannet er det ikke alltid like lett å komme seg opp igjen når det er langt til land og vannet er kaldt. Dette har vi gjort noe med. Vår egenutviklede redningsstige som er integrert i pontongen til den gangbare utriggeren er et ypperlig supplement til områdets sikkerhet generelt.

Kategorier

Viser det ene resultatet

Dokumentasjon og brosjyrer

Synlig og solid

Stigen er produsert i 316L syrefast stål som er pulverlakkert gul slik at den tåler store påkjenninger og er lett å se. Stigen er integrert i pontongen slik at det ikke er noe fare for at båter kommer i kontakt med den.

Alutec pontong med redningsstige kan enkelt byttes på allerede eksisterende utriggere. Vi anbefaler at det monteres 1 slik stige pr 20 meter med brygge, slik at man ikke har mer enn 10 meter å svømme til nærmeste stige.

arrow-next arrow-prev
 • quote

  Os Marina er en fornøyd bruker av Alutec sine tjenester. De har levert kvalitetsprodukter til oss, og de har vist at de er til å stole på. At de er en lokal leverandør er også et stort pluss.

  Os Marina
 • quote

  Da vi i Hordvikhavn Båtlag skulle bytte ut havneanlegget vårt som har tjenestegjort i opp mot 40 år, var Alutec en selvsagt leverandør å forespørre om jobben. Anlegget vi hadde kom derfra og lokal tilhørighet har vært en stor fordel i alle disse årene. Reservedeler har aldri vært et problem og noe slitasje må man forvente.

  Når de også var veldig konkurransedyktig på pris ble valget enkelt for oss. Utlegging og kommunikasjon under prosessen med jobben har vært veldig god og arbeidet ble gjort til avtalt tid selv med utfordringene i denne korona-tiden. Vi har fått et fantastisk nytt anlegg og gleder oss til sesongen 2021. Takk til Alutec for veldig profesjonell håndtering.

  Hordvikhavn Båtlag