Hvorfor velge Jamax?

 1. Utviklet og produsert i Norge

 2. Produsert i henhold til gjeldende standarder

 3. Sintef-sertifisert stillas – først i Norge

 4. Rask levering – alltid varer på lager

 5. 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil

 6. Kundeservice i fokus

Norsk-
produsert

Rask levering​

Sendes neste virkedag

Trygg betaling

med Nets, Klarna, eller faktura

Jamax stillas
– et sikkert verktøy ved arbeid i høyden

Jamax stillassystem var først ute med Sintef-sertifisering, og ved å velge en stillasløsning fra Jamax kan du fokusere på arbeidet som skal utføres, og samtidig være trygg på at sikkerheten din blir godt ivaretatt.

Et godt utvalg av deler og tilbehør gjør stillaset fleksibelt, og gjør det mulig å komme til nær sagt overalt. 

Enten det gjelder nybygg, rehabilitering, vedlikehold eller maling blir arbeidet mye tryggere når begge hendene kan være frie og du kan bevege deg på et større område. Stillaset er enkelt og hurtig å montere, og tar liten plass ved oppbevaring og transport.

Jamax stillassystem produseres i Norge, og er Norges mest solgte stillassystem. Du kan derfor føle deg trygg på at deler og tilbehør til stillaset kan leveres raskt – når du trenger det. 

Les mer om våre stillasprodukter her.

For sikkerhets skyld:

Jamax Stillassystemer er en fin måte å øke sikkerheten på – uansett hva dine prosjekter innebærer. Sjekk ut noen som tar sikkerheten veldig på alvor:

Jamax flytebrygger
– modulbasert, solid og robust

Ved å velge en flytebryggeløsning fra Jamax får du et av markedets mest solide og fleksible bryggesystem, bygget for å tåle rått, norsk kystvær.  

Over 50 års erfaring har resultert i et system som er gjennomtenkt til siste detalj. Alle våre flytebrygger, utriggere og landganger produseres som helsveiste konstruksjoner, og leveres varmgalvanisert i henhold til NS-EN ISO 1461.

Flytebryggene og landganger leveres som standard med dekke av trykkimpregnert treverk, med riller som gjør det sklisikkert og samtidig drenerer bort vann og hindrer danning av sprekker. Disse kan også leveres med dekke av gitterrist i forskjellige utførelser. 

Våre gangbare utriggere leveres med gitterristdekke som standard, med flytepontonger med praktisk oppbevaringsrom for tauverk e.l. 

Pontongene kan også leveres med integrert redningsstige.

Alle hengsler/sammenføyninger har Hilube Vesconite-foringer og monteres med syrefaste bolter og låsemuttere.

Alle våre pontonger er rotasjonsstøpt i UV-stabilisert linjærpolytylen, fylt med polystyrenkuler. Materialet er vel utprøvd og har gjennomgått en rekke tester ved SINTEF i Trondheim, bl.a. mot sprøbrudd ved temperaturer ned til -20°C. Dette betyr i praksis at pontongene tåler å bli utsatt for både is og sollys.

Du kan også få kjøpt forskjellig tilbehør til flytebryggene, for å gjøre hverdagen enklere, som f.eks. badestiger, strømsøyler, vannuttak, o.l.  Dette kan også ettermonteres på eksisterende brygger.

Les mer om våre flytebryggeprodukter her

Les mer om norskproduserte flytebrygger her

Oppgradere flytebryggeanlegg?

bryggeanlegg-7
Landstedsbrygge
Gangbar utrigger

Materialheiser – Løft og tilkomst

Alutec er importør og leverandør av heiser og løfteutstyr fra tyske Böcker.

Produktene fra Böcker er blant de beste på markedet og er foretrukket av profesjonelle på grunn av høy kvalitet, høy driftssikkerhet og lang levetid.

Hovedproduktene er person- og materialheiser, klatrestillas, tilhengermonterte lifter og person- og material lifter. 

Med et omfattende delelager, og serviceforbindelser over hele landet er du garantert tett oppfølging og rask supplering av deler.

Les mer om våre materialheiser her

Den mest populære stigeheisen for norske forhold

Stigeheis montert på Jamax stillas
alutec-produksjon-3
alutec-produksjon-2

Moderne produksjon

Alutec er en solid norsk virksomhet som fokuserer på kvalitet og trygghet. Vi produserer våre varer i Norge under strenge kvalitetsstandarder, og lang erfaring og nær kontakt med våre kunder sikrer brukervennlige og fleksible produktløsninger. 

Våre 3000 kvadratmeter store produksjonslokaler på Os, sør for Bergen, rommer en moderne maskinpark med stort fokus på automatisering, robotisering, og effektive produksjonslinjer.

Her fremstiller vi alt fra de minste komponenter til store stillaser og bryggekonstruksjoner. 

Vi har for tiden har 6 roboter i drift, som resulterer i stabil og høy kvalitet på våre produkter.

Vårt hovedlager er lokalisert på Os. Vi har også et avdelingslager i Kristiansand for henting av varer.

Våre produkter

Norges mest solgte stillassystem til byggmestre, tømrere og privatpersoner.

Solid rullestillas i aluminium til bruk i på steder med stor takhøyde. Enkel montering!

Foretrukket av profesjonelle på grunn av høy kvalitet, høy driftssikkerhet og lang levetid.

Markedets mest fleksible og modulbaserte bryggesystem. Svært god oppdrift.

Ofte stilte spørsmål

Opp til 24 meter. Bygging høyere enn dette krever særskilte beregninger.

Ja, stillaset er Sintef-sertifisert – PS 3276 og PS 3282.

En standard flytebrygge på 2×6 m har 4 stk 510L pontonger, noe som tilsvarer 2040 kg oppdrift.

Ja vi har egne montører som legger ut og forankrer flytebrygger. Ta kontakt!

Vi tilbyr flere betalingsløsninger. Kortbetaling, kontant, faktura, avbetaling (Klarna) og leasing. Betaling på kreditt forutsetter godkjent kredittvurdering.

Ja, vi samarbeider med Nordea Finance Equipment AS (tidligere SG Finans) og tilbyr leasing til firmakunder over 3-5 år med inntil 100 % finansiering.

Finn ut mer om leasing her!

Send oss en forespørsel

Legg inn din kontaktinformasjon og ditt spørsmål her. Vi vil svare deg så snart som mulig.  Os Marina

  Os Marina er en fornøyd bruker av Alutec sine tjenester. De har levert kvalitetsprodukter til oss, og de har vist at de er til å stole på. At de er en lokal leverandør er også et stort pluss.

  Os Marina,
  5210 Os

  Hordvikhavn Båtlag

  Da vi i Hordvikhavn Båtlag skulle bytte ut havneanlegget vårt som har tjenestegjort i opp mot 40 år, var Alutec en selvsagt leverandør å forespørre om jobben. Anlegget vi hadde kom derfra og lokal tilhørighet har vært en stor fordel i alle disse årene. Reservedeler har aldri vært et problem og noe slitasje må man forvente. Når de også var veldig konkurransedyktig på pris ble valget enkelt for oss. Utlegging og kommunikasjon under prosessen med jobben har vært veldig god og arbeidet ble gjort til avtalt tid selv med utfordringene i denne korona-tiden. Vi har fått et fantastisk nytt anlegg …

  Hordvikhavn Båtlag,
  5108 Hordvik

  RB Bygg AS

  Jeg har både stillashenger, som jeg bruker til småjobber som tilbygg, og en Simply inclined lift. Liften har jeg brukt til takomlegging i en svær bygård, ombygging av leiligheter der jeg har fraktet søppel og materiale inn og ut fra vinduer, og jeg har også leid den ut. Det fine er at jeg kan kjøre opp langs fasaden med liften, kommer helt inntil veggen og opp på taket (inntil 22 m). Den er kjempefin, lett å sett opp og bruke. Angrer ikke på at jeg kjøpte den!

  Rbbygg AS,
  0668 Oslo

  Total Byggservice AS, 8150 Ørnes

  Vi er kjempefornøyde med Simply Inclined lift som vi bruker mye til å frakte utstyr og materiale – primært på taktekkingsjobber. Det har vært en veldig bra opplevelse å handle med Alutec. De svarer fort på mailer, er hyggelige å prate med og gir god service.

  Total Byggservice AS,
  8150 Ørnes

  Tveiten & Riis Murmesterfirma, 3229 Sandefjord

  Vi er fornøyde med våre fem superlifter som er i bruk så å si kontinuerlig. De er enkle å flytte, montere og demontere og alle delene er lette å løfte på med håndmakt hvis man er 2-3 personer. Vi bruker heisene mest til å frakte teglstein når vi jobber på fasader. Det har fungert veldig bra å handle med Alutec, de kommer med bra tilbud og følger godt opp!

  Tveiten & Riis Murmesterfirma AS,
  3229 Sandefjord

  Ole H Liavik, huseier, 3531 Krokkleiva

  Jeg har hatt glede med å ta i bruk Huspakke 1 i dag og ble fasinert av teknologien som var tatt i bruk og gitt et sikkert og lettbetjent verktøy for boligvedlikehold. Opplevelsen ble bedre, og det var lett å komme i gang. Pakken kom samtidig med godværet, godt emballert og instruksmaterialet gjorde hele opplevelsen mer innholdsrik enn forventet. Det var moro å komme i gang med arbeidet, også å vite at hjelpen ikke er langt unna, når behovet melder seg.

  Ole H Liavik,
  huseier, 3531 Krokkleiva

  Siste fra Alutec

  Jamax påbyggingspakke 1-2 for stillas

  Utvid stillaset med påbyggingspakker

  Har du en Jamax Huspakke som akkurat kommer litt kort til? Skulle du hatt en litt større pakke for å arbeide bredere eller høyere? Da kan du gå til innkjøp av en påbyggingspakke.

  Deler av Jamax landbrukspakke er satt opp foran et fjøs under konstruksjon.

  Landbrukspakke fra Jamax: – Noe så vakkert som et pent stillas!

  Med tre gårder på Jevnaker har Knut Stormdal nok vedlikehold å ta seg av. Etter 20 år med sporadisk leie av stillas, gikk han til innkjøp av en solid og fleksibel landbrukspakke fra Jamax. Nå kan han lete frem den pene stillaspakken når behovet melder seg, og det er ikke rent sjeldent!

  Jamax stillas med trappetårn foran, blå himmel og utsikt i bakgrunnen.

  Byggmester Aarvik: En enklere hverdag med trappetårn

  Arbeider du i stillas? Da har du gjerne erfaring med å frakte materiale, utstyr og deg selv opp og ned gjennom stigelukene. Tilkomst via stigeluke fungerte godt for Byggmester Aarvik i mange år, men en mandagsmorgen fant de en løsning som kunne spare dem for tid og hardt arbeid.

  To arbeidere i et Jamax stillas

  Når og hvorfor bør bedriften lease stillas?

  Leasing av stillas blir mer og mer vanlig, og det med god grunn. Forutsigbarhet, skattefordeler og bedre likviditet er noen av fordelene, samtidig som du har full bruksrett til stillaset.