Knekter

Har du behov for å øke bredden på stillaset, for eksempel i forbindelse med et takutstikk, kan du bruke knekter. Mange kaller det også konsoller.

Norsk-
produsert

Rask levering​

Sendes neste virkedag

Trygg betaling

med Nets, Klarna, eller faktura

Viser alle 5 resultater

Dokumentasjon og brosjyrer

Hos oss finner du to typer knekter i to bredder. Den vanligste er ordinær knekt for plattform. Den monterer du i samme høyde som det plattformnivået du ønsker å knekte deg ut eller inn i fra. Du får da en dobbel bredde. Den andre typen er en knekt for hjørne. Den er fleksibel i hvor på rammen den plasseres. Festes med to vanlige klemmer og kan plasseres på ønsket sted på rammen.

Begge typer knekter kommer også i smal variant. Denne er 30 cm bred og er halvparten av bredden på ordinær plattform. Knekter, eller konsoller, kan du bruke på begge sider av stillaset. Enten utover eller inn i mot vegg. Se vår brukerveiledning for hvordan disse brukes og hva som trengs av deler.

arrow-next arrow-prev
  • quote

    “Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.””Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.”

    Hammerfest Bygg, 9600 Hammerfest
  • quote

    “Vi er veldig godt fornøyde med Jamax byggstillaser. Stillaset er solid og skikkelig, men likevel lett å montere. Til vårt bruk, er dette det beste stillaset på markedet. I tillegg til å bruke det selv, selger vi det gjennom vår egen byggvarehandel.”

    Byggtorget Herøy, 6092 Fosnavåg