Øvrige deler til stillas

Her finner du ulike deler og tilbehør til JAMAX stillassystem, som ikke finnes i andre mer spesifikke produktgrupper.

Dette kan være alt fra regulerbare tverrstokker og rekkverksfester for fleksibel nivåjustering av plattformer og rekkverk, stormsikringsbeslag for sikring av plattformer ved bruk i områder med mye vind, korger/kasser for oppbevaring og transport, samt del-komponenter for reparasjon og vedlikehold, som finerplater, kroker, hengsler, beslag og lignende.

Norsk-
produsert

Rask levering​

Sendes neste virkedag

Trygg betaling

med Nets, Klarna, eller faktura

Viser 1–24 av 31 resultater

Dokumentasjon og brosjyrer

arrow-next arrow-prev
  • quote

    “Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.””Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.”

    Hammerfest Bygg, 9600 Hammerfest
  • quote

    “Vi er veldig godt fornøyde med Jamax byggstillaser. Stillaset er solid og skikkelig, men likevel lett å montere. Til vårt bruk, er dette det beste stillaset på markedet. I tillegg til å bruke det selv, selger vi det gjennom vår egen byggvarehandel.”

    Byggtorget Herøy, 6092 Fosnavåg