Stillashenger

Alle deler har sin egen plass

Den beste måten å oppbevare og transportere en Jamax Byggmesterpakke på er å ha den pakket på en stillashenger. Da har alle delene i pakken sin egen plass slik at det er lett å finne akkurat det du skal ha tak i der og da, og raskt å telle over delene du har liggende på hengeren. 

Norsk-
produsert

Rask levering​

Sendes neste virkedag

Trygg betaling

med Nets, Klarna, eller faktura

Viser alle 2 resultater

Det blir også mindre svinn på deler når de har sin faste plass. Sikkerheten er meget godt ivaretatt da alle deler møter en fysisk sperre i tillegg til stropping. Kjøp stillashengeren til byggmesterpakken din eller kjøp en ferdig pakket tilhengerpakke!

Jamax tilhengerpakker

Du kan velge blant tre tilhengerpakker med Jamax fasadestillas på.

  1. Byggmesterpakke 82,5 m2 
  2. Byggmesterpakke 99 m2
  3. Byggmesterpakke 132 m2

Les mer om tilhengerpakkene.

En solid og praktisk henger

Hengeren er utstyrt med brems og et kraftig nesehjul på 60 mm som forenkler av- og påkobling av hengeren. Hjulene er utenpåliggende, noe som gjør hengeren godt synlig i speilet, gir god og stabil kjørekomfort og lav innlastingshøyde. Helårsdekk på 13 tommer gjør at du slipper å tenke på dekkskifte. 

Egenvekten til hengeren er 320 kg og tillatt totalvekt er 1400 kg. Målene på hengeren er 426 x 160 x 246 cm. Det store reklameskiltet i toppen med Jamax-logo er det synlige beviset på at du har det beste stillaset på markedet!

Plassering av stillasdelene

Rammer, plattformer, rekkverk og større deler plasseres oppå armene, som før øvrig er justerbare og enkelt kan flyttes. Du kan også legge til flere armer ved behov. Surrefester på hver arm og på toppen av vertikal støtte gir stor fleksibilitet når du skal stroppe fast delene.

Veggfester, klemmer og mindre deler plasseres i en kasse med lokk bak på hengeren, og de stillbare føttene i en åpen kasse fremme på hengeren. 

Ekstrautstyr

Noe av ekstrautstyret du kan få til stillashengeren er vognkortholder og gummibeskyttelse til kulekobling. Dette følger ikke med i tilhengerpakkene, men kan bestilles i tillegg om ønskelig.

Hvem kan trekke en stillashenger?

Det trengs ikke mer enn klasse B på sertifikatet for å trekke denne stillashengeren, men du må ha en bil som er i rett vektklasse i forhold til hengeren. Sjekk om du kan trekke en stillashenger med din bil på Statens Vegvesen sin tilhengerkalkulator.