Hjulboggi

Med hjulboggi og hjul kan du enkelt bruke ditt Jamax fasadestillas som rullestillas. Du får da en enda bedre utnyttelse av det stillaset du har. Stillbare føtter erstattes med hjulboggi og hjul. Det hele bindes sammen med rekkverk og plattformer.

Jamax rullestillas med hjulboggi kan du få i både enkel og dobbel bredde. Enkel bredde kan bygges til en høyde på 6,3 meter, men dobbel bredde kan bygges til 8,0 meter utendørs og 10,3 meter innendørs. Se gjerne vår brukerveiledning for hjelp til tips og montering. Vær oppmerksom på vindbegrensninger utendørs. Jamax rullestillas er Sintef-sertifisert, med produktsertifikat PS 3282.

Norsk-
produsert

Rask levering​

Sendes neste virkedag

Trygg betaling

med Nets, Klarna, eller faktura

Viser alle 8 resultater

arrow-next arrow-prev
  • quote

    “Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.””Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.”

    Hammerfest Bygg, 9600 Hammerfest
  • quote

    “Vi er veldig godt fornøyde med Jamax byggstillaser. Stillaset er solid og skikkelig, men likevel lett å montere. Til vårt bruk, er dette det beste stillaset på markedet. I tillegg til å bruke det selv, selger vi det gjennom vår egen byggvarehandel.”

    Byggtorget Herøy, 6092 Fosnavåg