Klatrestillas – enestående tilpasningsevne

Våre Jamax Euroscaf klatrestillas har enestående tilpasningsevne. Her kan du få skreddersydd lengde og bredde til ditt behov. Brede plattformer gir god plass til både folk og materialer.

Kraftige og trofaste maskiner for de store og tunge jobbene!

Du kan få plattformlengde på opp til 35 meter, arbeidshøyde opp til 150 meter og høyeste nyttelast på 4 tonn. Plattformbredden kan du få fra 1,25-2 meter og med fast fot og firehjuls chassis.

Du får klatrestillas med enkel og dobbel mast, alt ettersom hva du skal bruke den til. Skulle du ønske å utvide klatrestillaset i ettertid, så hjelper vi med å få tak i de delene som trengs for at du skal få den lengden eller høyden du ønsker.

Euroscaf klattrestillas er satt sammen av få komponenter, den stopper der du måtte ønske for å utføre jobben og den er veldig enkel å montere og demontere for et par arbeidere.

Euroscaf klatrestillas får du i 3 forskjellige modeller:

 • ESI – Enkel og dobbel mast
 • COSMOS – Enkel og dobbel mast
 • ESA – Enkel og dobbel mast

Dokumentasjon og brosjyrer

arrow-next arrow-prev
 • quote

  Jeg har både stillashenger, som jeg bruker til småjobber som tilbygg, og en Simply inclined lift. Liften har jeg brukt til takomlegging i en svær bygård, ombygging av leiligheter der jeg har fraktet søppel og materiale inn og ut fra vinduer, og jeg har også leid den ut. Det fine er at jeg kan kjøre opp langs fasaden med liften, kommer helt inntil veggen og opp på taket (inntil 22 m). Den er kjempefin, lett å sett opp og bruke. Angrer ikke på at jeg kjøpte den!

  RB Bygg AS
 • quote

  Vi er kjempefornøyde med Simply Inclined lift som vi bruker mye til å frakte utstyr og materiale – primært på taktekkingsjobber. Det har vært en veldig bra opplevelse å handle med Alutec. De svarer fort på mailer, er hyggelige å prate med og gir god service.

  Total Byggservice AS, 8150 Ørnes
 • quote

  Vi er fornøyde med våre fem superlifter som er i bruk så å si kontinuerlig. De er enkle å flytte, montere og demontere og alle delene er lette å løfte på med håndmakt hvis man er 2-3 personer. Vi bruker heisene mest til å frakte teglstein når vi jobber på fasader. Det har fungert veldig bra å handle med Alutec, de kommer med bra tilbud og følger godt opp!

  Tveiten & Riis Murmesterfirma, 3229 Sandefjord
 • quote

  Vi har kjøpt både stillas og Toplift fra Jamax og er veldig fornøyde med at begge deler er enkle og raske å montere samt lette i vekt. Vi heiser opp naturstein i stillaset med liften når vi skal bekle husfasader, blant annet. Det sparer oss mye tid og krefter. Alutec har ytt veldig god service og levert varer på byggeplasser ved behov. Da vi kjøpte Toplift, trengte vi samtidig å bygge på stillaset, og vi fikk delene levert i løpet av 12 timer!

  Jans Hageservice, 5109 Hylkje

Send oss en forespørsel

Legg inn din kontaktinformasjon og ditt spørsmål her. Vi vil svare deg så snart som mulig.