Plattformer til stillas

Plattformer til stillas i forskjellige mål og materialer

Standard plattformer i Jamax stillassystem består av en helsveiset aluminiumsramme med en plate av kryssfiner poppet på plass på toppen. Kryssfinéren er fra Finland, landet som er verdensledende på kryssfinér. Finérplatene er 9 mm tykke og består av syv laminerte lag med bjørk. Med sin mønstrete og impregnerte overflate er platene er sklisikre og vannfaste.

Norsk-
produsert

Rask levering​

Sendes neste virkedag

Trygg betaling

med Nets, Klarna, eller faktura

Viser alle 12 resultater

Dokumentasjon og brosjyrer

Du kan velge mellom plattformer i ulike lengder og bredder. Lengdene du kan velge mellom er 3 meter, 2 meter, 1,5 meter og 1 meter. Breddene du kan velge mellom er 0,3 m og 0,6 meter. På plattformene på 3 og 2 meter kan du også velge om du ønsker at plattformene skal være med eller uten integrert stige, som i likhet med rammen er i aluminium.

Plattformene kan som tilvalg fås med komposittplate i stedet for kryssfinerplate. Med kompositt blir plattformene enda litt lettere og mer holdbare. Vektforskjellen på plattformer på 3 meter med henholdsvis kryssfiner og kompositt er 4-5 kg. Les flere grunner til å velge kompositt i denne artikkelen.

arrow-next arrow-prev
  • quote

    “Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.””Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.”

    Hammerfest Bygg, 9600 Hammerfest
  • quote

    “Vi er veldig godt fornøyde med Jamax byggstillaser. Stillaset er solid og skikkelig, men likevel lett å montere. Til vårt bruk, er dette det beste stillaset på markedet. I tillegg til å bruke det selv, selger vi det gjennom vår egen byggvarehandel.”

    Byggtorget Herøy, 6092 Fosnavåg