Plattformer til stillas

Plattformer til stillas i forskjellige mål og materialer

Standard plattformer i Jamax stillassystem består av en helsveiset aluminiumsramme med en plate av kryssfiner poppet på plass på toppen. Kryssfinéren er fra Finland, landet som er verdensledende på kryssfinér. Finérplatene er 9 mm tykke og består av syv laminerte lag med bjørk. Med sin mønstrete og impregnerte overflate er platene er sklisikre og vannfaste.

Viser alle 12 resultater

Dokumentasjon og brosjyrer

Du kan velge mellom plattformer i ulike lengder og bredder. Lengdene du kan velge mellom er 3 meter, 2 meter, 1,5 meter og 1 meter. Breddene du kan velge mellom er 0,3 m og 0,6 meter. På plattformene på 3 og 2 meter kan du også velge om du ønsker at plattformene skal være med eller uten integrert stige, som i likhet med rammen er i aluminium.

Plattformene kan som tilvalg fås med komposittplate i stedet for kryssfinerplate. Med kompositt blir plattformene enda litt lettere og mer holdbare. Vektforskjellen på plattformer på 3 meter med henholdsvis kryssfiner og kompositt er 4-5 kg. Les flere grunner til å velge kompositt i denne artikkelen.

arrow-next arrow-prev
  • quote

    “Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.””Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.”

    Hammerfest Bygg, 9600 Hammerfest
  • quote

    “Vi er veldig godt fornøyde med Jamax byggstillaser. Stillaset er solid og skikkelig, men likevel lett å montere. Til vårt bruk, er dette det beste stillaset på markedet. I tillegg til å bruke det selv, selger vi det gjennom vår egen byggvarehandel.”

    Byggtorget Herøy, 6092 Fosnavåg