Huspakker

Stillaspakker for deg med eget hus eller bolig!

 1. Enkel og rask montering
 2. Lav vekt og få komponenter
 3. Solid utførelse og lang levetid 
 4. Norskprodusert
 5. Sintef-sertifisert

Norsk-
produsert

Rask levering​

Sendes neste virkedag

Trygg betaling

med Nets, Klarna, eller faktura

Huspakker – stillas til privat bruk

Huspakkene er satt sammen med tanke på deg som bruker stillas privat, for eksempel til egen bolig. Du får den samme gode kvaliteten som proffbrukerne, men Huspakkene er i mindre størrelser, og de inneholder blant annet korte veggfester (0,6 meter) med separat øyeskrue. Dette for at du skal ha muligheten til å la øyeskruene stå i veggen permanent.

Enkel og rask montering

Jamax er kjent for å være et enkelt, men svært solid stillassystem som monteres og demonteres raskt og uten bruk av verktøy. Med de stillbare føttene i bunnen stiller du inn stillaset helt nøyaktig slik at det er i vater og i lodd, selv om underlaget er litt ujevnt. Hvis du har skrått terreng rundt bygget, kan du i tillegg benytte ekstra rammer for å utjevne høydeforskjellen. Du fester alltid stillaset til fasaden med medfølgende veggfester og øyeskruer.

21

Huspakke 1

Perfekt for bygg, maling og vedlikehold av bolig​

Komplett pakke med stillbare føtter, veggfester og fotlister. Kan bygges som en av alternativene på illustrasjonen.

kr 20 500 inkl. mva
kr 16 400 eks. mva.

33

Huspakke 2

Perfekt for bygg, maling og vedlikehold av bolig​

Komplett pakke med stillbare føtter, veggfester og fotlister. Kan bygges som en av alternativene på skissen.

kr 32 500 inkl. mva
kr 26 000 eks. mva.

49,5

Huspakke 3

Perfekt for bygg, maling og vedlikehold av bolig​

Komplett pakke med stillbare føtter, veggfester og fotlister. Kan bygges som en av alternativene på skissen.

kr 43 400 inkl. mva
kr 34 720 eks. mva.

Fleksibelt i bruk

Når du har satt opp stillaset iht. brukerveiledningen og ønsket høyde/lengde, kan du bevege deg fritt rundt i stillaset. Dere kan også være flere personer i stillaset samtidig, ettersom det tåler en belastning på 200 kg pr. m2. Med andre ord kan dere fint stå to personer på samme plattform på samme tid. 

Du kan senere flytte stillaset etter hvert som du blir ferdig med arbeidet, og du kan bygge det om til et annet oppsett dersom det er behov for det. Ønsker du en ekstra personlig trygghet i stillaset, kan du kjøpe en fallsele som enkelt tas på og festes til stillaset. Les mer om denne her.

Kryssfinér eller kompositt

Det er standard med kryssfinér i plattformene i Jamax stillassystem, men du kan også få plattformer med kompositt dersom ønskelig. Disse er noe lettere enn de med kryssfinér, og de tåler enda litt mer når det kommer til slitasje og tøff bruk. Plattformer med kompositt koster litt mer, men gir deg samtidig flere viktige fordeler. Les mer om kompositt her.

Said maler hus i stillas
Dame og mann maler i stillas

Levering av Jamax stillas

Jamax stillassystem blir produsert av dyktige fagfolk på Os i Vestland, og det er derfor alltid varer på lager. Dette er en stor fordel for deg som kunde, som da kan regne med å få varene raskt levert til ønsket leveringssted, enten dette er hjem til deg, til et annet sted, eller til en av Bring sine terminaler for henting der. Du kan alternativt hente varene selv hos oss, enten på avdeling Os eller avdeling Kristiansand.

Les gjerne om hvorfor vi er sta og stolte over å holde produksjonen i Norge.

Vedlikehold av stillaset

Et Jamax stillas trenger ikke mye aktivt vedlikehold, men det er viktig at du rengjør og sjekker alle deler jevnlig for å forsikre seg om at de er intakte og uten skader. Det finnes egne kontrollskjema som kan benyttes til dette formålet. Se kapittel 12 i brukerveiledningen for mer informasjon om dette.

Oppbevaring av stillaset når det ikke er i bruk

Et Jamax stillas er kompakt og lagringsvennlig når det stables optimalt. Det aller beste er å oppbevare stillaset tørt og frostfritt når det ikke er i bruk. Gjerne innendørs, eller under tak. Behandler du stillaset fint, vil du kunne ha glede og nytte av stillaset i mange, mange år.

Påbyggingspakker

Oppgrader huspakken din ved behov

 • Jamax Huspakke utvidelse 2-3

  kr 14 600 inkl. mva
  kr 11 680 eks. mva.

  Med denne pakken får du delene du trenger for å oppgradere fra Huspakke 2 til Huspakke 3.

  +
  Kjøp
 • Jamax Huspakke utvidelse 1-2

  kr 14 600 inkl. mva
  kr 11 680 eks. mva.

  Med denne pakken får du delene du trenger for å oppgradere fra Huspakke 1 til Huspakke 2.

  +
  Kjøp

Ole H Liavik, huseier, 3531 Krokkleiva

Jeg har hatt glede med å ta i bruk Huspakke 1 i dag og ble fasinert av teknologien som var tatt i bruk og gitt et sikkert og lettbetjent verktøy for boligvedlikehold. Opplevelsen ble bedre, og det var lett å komme i gang. Pakken kom samtidig med godværet, godt emballert og instruksmaterialet gjorde hele opplevelsen mer innholdsrik enn forventet. Det var moro å komme i gang med arbeidet, også å vite at hjelpen ikke er langt unna, når behovet melder seg.

Ole H Liavik,
huseier, 3531 Krokkleiva

Johannes Klungsøyr, huseier, 6060 Hareid

“God kvalitet, lett å montere og fornuftig patent på alle komponenter. Smarte tekniske løsninger gjør stillaset enkelt å håndtere for én mann alene. Kundeservicen er alle tiders! Jeg ringte for å få råd om montering i en bratt skråning, og fikk rask og god hjelp.”

Johannes Klungsøyr,
huseier, 6060 Hareid

Ofte stilte spørsmål

Jamax stillassystem er sertifisert i belastningsklasse 3, dvs. en last på 2,0 kN (ca. 200 kg) pr. m2, jevnt fordelt på overflaten av plattformene. Dette beskrives i vår brukerveiledning.

Ja, stillaset er Sintef-sertifisert – PS 3276 og PS 3282.

Opp til 24 meter. Bygging høyere enn dette krever særskilte beregninger.

Ja, vi hjelper deg gjerne med å finne en pakkeløsning som passer til ditt behov. Ring oss gjerne på 56304100.

Ja, du kan sette på et hjulsett. Finnes i enkel og dobbel bredde. Vi har også et godt alternativ i Centrum rullestillas.

Ja, ved hjelp av enkle justeringer kan man det. Les denne artikkelen.

Ja, vi tilbyr reparasjon til en gunstig pris. Ta kontakt!

Ja, gammelt stillas passer med nytt. Vi jobber kontinuerlig med produktutvikling og har gjort flere forbedringer på produktene, men ingen endringer som går ut over den generelle funksjonaliteten.

Ja, du får 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil på Jamax Stillassystem.