Person- og materialheis – lett, kjapt og trygt!

Jamax Böcker person- og materialheiser er meget praktiske og nyttige transportplattformer for nybygg, murerarbeid, rehabilitering og ombyggingsarbeid.

Mye å velge blant

Du kan velge blant heiser som kan løfte fra 200 – 2000 kg. Vi hjelper deg med å skreddersy en pakkeløsning som passer ditt behov.

Her kan du få plattformer i mange forskjellige størrelser. Lengde fra 1,4-5,2 m og bredde fra 0,8-1,4 m. Her er vi selvsagt behjelpelig med å finne den rette for deg.

De forskjellige person- og materialheisene er: MX320 – MX1024 og MX2024.

Spar tid og penger

Med en Superlift MX fra Böcker, kan du spare store summer på å fjerne for eksempel en tårnkran fra bygget på et tidligere tidspunkt. Disse heisene kan monteres til vegg eller mot stillas. Andre fordeler med disse heisene er at de kan hentes og sendes til og fra etasjer.

Du kan kjøpe med et diagnosesystem til heisen som sier ifra når noe ikke stemmer eller er galt. Som for eksempel at en port ikke er igjen. Et av hovedpunktene til Böcker er at det skal være et trygt og sikkert produkt.

Dokumentasjon og brosjyrer

arrow-next arrow-prev
 • quote

  Jeg har både stillashenger, som jeg bruker til småjobber som tilbygg, og en Simply inclined lift. Liften har jeg brukt til takomlegging i en svær bygård, ombygging av leiligheter der jeg har fraktet søppel og materiale inn og ut fra vinduer, og jeg har også leid den ut. Det fine er at jeg kan kjøre opp langs fasaden med liften, kommer helt inntil veggen og opp på taket (inntil 22 m). Den er kjempefin, lett å sett opp og bruke. Angrer ikke på at jeg kjøpte den!

  RB Bygg AS
 • quote

  Vi er kjempefornøyde med Simply Inclined lift som vi bruker mye til å frakte utstyr og materiale – primært på taktekkingsjobber. Det har vært en veldig bra opplevelse å handle med Alutec. De svarer fort på mailer, er hyggelige å prate med og gir god service.

  Total Byggservice AS, 8150 Ørnes
 • quote

  Vi er fornøyde med våre fem superlifter som er i bruk så å si kontinuerlig. De er enkle å flytte, montere og demontere og alle delene er lette å løfte på med håndmakt hvis man er 2-3 personer. Vi bruker heisene mest til å frakte teglstein når vi jobber på fasader. Det har fungert veldig bra å handle med Alutec, de kommer med bra tilbud og følger godt opp!

  Tveiten & Riis Murmesterfirma, 3229 Sandefjord
 • quote

  Vi har kjøpt både stillas og Toplift fra Jamax og er veldig fornøyde med at begge deler er enkle og raske å montere samt lette i vekt. Vi heiser opp naturstein i stillaset med liften når vi skal bekle husfasader, blant annet. Det sparer oss mye tid og krefter. Alutec har ytt veldig god service og levert varer på byggeplasser ved behov. Da vi kjøpte Toplift, trengte vi samtidig å bygge på stillaset, og vi fikk delene levert i løpet av 12 timer!

  Jans Hageservice, 5109 Hylkje

Send oss en forespørsel

Legg inn din kontaktinformasjon og ditt spørsmål her. Vi vil svare deg så snart som mulig.