Stillbare føtter

Alle våre pakkeløsninger leveres med standard 1 meter stillbare føtter til stillaset. På disse kan du justere opptil 75 cm. Dette gjør at du har stor fleksibilitet når du skal justere for skrått terreng.

Norsk-
produsert

Rask levering​

Sendes neste virkedag

Trygg betaling

med Nets, Klarna, eller faktura

Viser alle 5 resultater

Dokumentasjon og brosjyrer

Har du større høydeforskjeller enn 0,75 meter, kan du justere med rammer. Alt etter hvor stor høydeforskjell det er, brukes 2 meter ramme, 1 meter ramme eller 0,5 meter ramme for å kompensere for skrått terreng. 

Du får også justerbar fot med 0,6 meter lengde dersom du har behov for dette. 0,6 meter fot brukes normalt sammen med 0,5 meter ramme for detaljerte justeringer. Hos oss får du også justerbare stillasbein på 1 meter med leddet fotplate. Denne brukes ofte sammen med støttebein til Jamax rullestillas. Den kan også brukes på faste, skrå underlag. I vår brukerveiledning finner du detaljert informasjon om stillbare føtter og bruk av disse.

Les mer om stillas i skrått terreng her.

arrow-next arrow-prev
  • quote

    “Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.””Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.”

    Hammerfest Bygg, 9600 Hammerfest
  • quote

    “Vi er veldig godt fornøyde med Jamax byggstillaser. Stillaset er solid og skikkelig, men likevel lett å montere. Til vårt bruk, er dette det beste stillaset på markedet. I tillegg til å bruke det selv, selger vi det gjennom vår egen byggvarehandel.”

    Byggtorget Herøy, 6092 Fosnavåg