Forankring

Forankring av stillas

Forankring av stillas til vegg er meget viktig for at du skal kunne jobbe trygt og effektivt i ditt stillas. Stillaset forankres ved bruk av veggfester, øyeskruer og klemmer. Til Jamax stillassystemer får du veggfester i flere forskjellige varianter og lengder.

Norsk-
produsert

Rask levering​

Sendes neste virkedag

Trygg betaling

med Nets, Klarna, eller faktura

Viser alle 7 resultater

Dokumentasjon og brosjyrer

Det som er viktig ved forankring er at øyeskruen har godt feste i veggen/underlaget. Plassering av veggfestene er på rammen så tett oppunder plattformen som mulig. Veggfestene skal i hovedsak festes vinkelrett på vegg.

Når du som byggmester eller tømrer forankrer ditt stillas er du ansvarlig for at du har gjort nødvendige beregninger i forhold til hva veggfestet skal tåle av uttrekkskrefter. Det er kraften i selve overgangen mellom vegg og øyeskrue som er målestokken på hva veggfestet tåler i hvert enkelt tilfelle. Les mer om forankringsmønster og plassering av veggfester i vår brukerveiledning.

arrow-next arrow-prev
  • quote

    “Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.””Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.”

    Hammerfest Bygg, 9600 Hammerfest
  • quote

    “Vi er veldig godt fornøyde med Jamax byggstillaser. Stillaset er solid og skikkelig, men likevel lett å montere. Til vårt bruk, er dette det beste stillaset på markedet. I tillegg til å bruke det selv, selger vi det gjennom vår egen byggvarehandel.”

    Byggtorget Herøy, 6092 Fosnavåg