Trappetårn til stillas

Øker produktiviteten

Med Jamax trappetårn får du en komfortabel adkomst til stillaset i tillegg til de innvendige stigene og lukene. Dette kan være meget praktisk for eksempel ved langvarige arbeider, ettersom du effektiviserer transport av personer og materialer oppover i stillaset. Resultatet blir mer komfortabelt, enklere og mer produktivt enn vanlig adkomst gjennom plattformene i stillaset. 

Norsk-
produsert

Rask levering​

Sendes neste virkedag

Trygg betaling

med Nets, Klarna, eller faktura

Viser alle 6 resultater

Dokumentasjon og brosjyrer

I utviklingen av trappetårnløsningen har vi vektlagt god ergonomi. Trappene har repos i hver ende og rekkverk følger samme stigning som trappen. Trappetårn er enkle å montere og du kan plassere dem hvor som helst langs lengden på stillaset. Jamax er Norges første Sintef-sertifiserte trappetårn.

Produktspesifikasjoner

Trappetårn bygger du på utsiden av ordinært stillas og det dekker et stillasfag på 3 meter. Høyden på hver trapp er tilsvarende som avstanden mellom hver plattform. Tårnet bygges med standard stillasrammer, aluminiumstrapp og tilpassede deler for trappetårn. Du forankrer trappetårnet til stillaset med klemmer og sammenkoblingsstag.

I vår brukerveiledning ser du detaljert beskrivelse av hvordan trappetårn monteres og forankres til stillas. 

Kjøp trappetårn samtidig med stillaset eller bestill ved behov!