Tilbehør til
materialheis og møbelheis

Tilleggsutstyr til Toplift og Simply Inclined – få flere bruksmuligheter med riktig tilbehør!

Til Toplift stigeheis følger det med masse tilleggsutstyr for å gjøre jobben din enklere. Du kan velge plattform til den jobben du skal utføre. I tillegg til vår standard plattform med gitter (60x35x85cm), kan du velge gipsplateplattform og to ulike typer solcelleplattformer; enten plattform med målene 60x85x35 cm eller en plattform som tar litt større gjenstander (110x44x70cm).

Når du skal jobbe på taket med takstein så kan vi tilby taksteinsfordeler i aluminium for å gjøre jobben lettere. Denne monteres enkelt ved å henge den i lektene og skyve den lett bortover på slitesterke plasthjul.

Når du monterer topliften opp til tak så er det ofte greit å ha et støttebein midt på stigen opp til taket. Dette er en tilleggsdel som vi gjerne anbefaler å bestille med slik at du har den for hånden når du plutselig trenger den. Av og til skal du litt høyere opp før stigen går innover taket, og da får du behov for denne.

Utstyr til minilift

Vår Minilift kan utstyres med forskjellige kroker. Her har vi selvtømmende skuff på 45 liter med krok, transportring for 4 bøtter, bøtteholder, kjetting med kroker for trillebår, og sele med 3 kroker. Dette kan du bestille i stedet for den originale kroken som følger med.

Imer Mix tvangsblandere

Våre Imer tvangsblandere tar veldig liten plass og kommer til steder der andre tvangsblandere ikke kommer til. De kommer med hjul for enkel flytting. Imer Mix 120 kommer med gitterlokk og sekkekniv.

Våre Imer tvangsblandere har lang levetid og lite driftsproblemer. Imer tar stort hensyn til HMS, og alle mixere har elektrisk sikret lokk, noe som er påbudt. Andre leverandører selger dette som et tillegg til sine blandere. De har i tillegg til dette også veldig hurtig og god blanding. Du får ingen lekkasje når du blander tyntflytende masse.

Send oss en forespørsel

Legg inn din kontaktinformasjon og ditt spørsmål her. Vi vil svare deg så snart som mulig.