Stillasdeler

Jamax stillassystem er et unikt byggesett som består av mange ulike stillasdeler. Det er til sammen rundt 100 deler og alle har sin helt egen funksjon og plass i stillassystemet. Riktig sammensatt representerer disse delene det vi alle kjenner som det trygge, solide og fleksible Jamax-stillaset!

Norsk-
produsert

Rask levering​

Sendes neste virkedag

Trygg betaling

med Nets, Klarna, eller faktura

Kategorier

Viser 49–72 av 88 resultater

Du trenger ikke å kjøpe en hel stillaspakke, men kan kjøpe akkurat de delene du trenger. Stillasdelene er kategorisert enten ut fra hvilken funksjonalitet de har eller ut fra hvilke andre stillasdeler de må benyttes sammen med for å oppnå ønsket stillasløsning. For eksempel har vi én kategori for alle typer rammer og én for deler du trenger for å bygge en rullestillas. 

Finn stillasdelene du er ute etter ved å gå inn på de relevante kategoriene. Alternativt kan du bruke søkefunksjonen ved å søke på navnet på stillasdelen eller varenummeret om du har dette tilgjengelig.

arrow-next arrow-prev
  • quote

    “Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.””Byggstillaset fra Jamax er raskt og enkelt å sette opp, rimelig og trygt å bruke. Det er også veldig smart at stillaset kan bygges ut etter behov. Vi har prøvd andre stillaser, men synes Jamax er det beste.”

    Hammerfest Bygg, 9600 Hammerfest
  • quote

    “Vi er veldig godt fornøyde med Jamax byggstillaser. Stillaset er solid og skikkelig, men likevel lett å montere. Til vårt bruk, er dette det beste stillaset på markedet. I tillegg til å bruke det selv, selger vi det gjennom vår egen byggvarehandel.”

    Byggtorget Herøy, 6092 Fosnavåg