Øvrige deler til flytebryggen og utriggerne

Trenger du strøm på bryggen er våre strømsøyler et enkelt valg, med topp kvalitet og lang levetid. Sommerdagen er det alltid forfriskende med et bad i sjøen, men det er ikke alltid så enkelt å komme seg opp igjen, se våre bryggestiger for en robust løsning på din utfordring.

Er behovet for ekstra fendring på bryggen/kaien din til stede, løser en parmafender dette for deg på en utmerket måte.

Her får du også et utvalg av de vanligste slitedelene og tilbehøret til våre brygger og utriggere.

Kategorier

Viser 25–35 av 35 resultater

Dokumentasjon og brosjyrer

arrow-next arrow-prev
 • quote

  Os Marina er en fornøyd bruker av Alutec sine tjenester. De har levert kvalitetsprodukter til oss, og de har vist at de er til å stole på. At de er en lokal leverandør er også et stort pluss.

  Os Marina
 • quote

  Da vi i Hordvikhavn Båtlag skulle bytte ut havneanlegget vårt som har tjenestegjort i opp mot 40 år, var Alutec en selvsagt leverandør å forespørre om jobben. Anlegget vi hadde kom derfra og lokal tilhørighet har vært en stor fordel i alle disse årene. Reservedeler har aldri vært et problem og noe slitasje må man forvente.

  Når de også var veldig konkurransedyktig på pris ble valget enkelt for oss. Utlegging og kommunikasjon under prosessen med jobben har vært veldig god og arbeidet ble gjort til avtalt tid selv med utfordringene i denne korona-tiden. Vi har fått et fantastisk nytt anlegg og gleder oss til sesongen 2021. Takk til Alutec for veldig profesjonell håndtering.

  Hordvikhavn Båtlag