Jamax påbyggingspakke 1-2 for stillas

Utvid stillaset med påbyggingspakker

Har du en Jamax Huspakke som akkurat kommer litt kort til? Skulle du hatt en litt større pakke for å arbeide bredere eller høyere? Da kan du gå til innkjøp av en påbyggingspakke som oppgraderer Huspakke 1 til Huspakke 2, eller Huspakke 2 til Huspakke 3.

Arbeid bredere, høyere og mer effektivt

Med en påbyggingspakke kan du komme til både høyere og bredere på en fasade. En annen fordel er at du kan arbeide mer effektivt. Med en større huspakke når du til flere steder i samme slengen, og kan bruke mindre tid på å demontere, flytte og montere opp igjen stillaset på neste del av fasaden. 

Oppgrader til neste Huspakke

Jamax tilbyr to påbyggingspakker, og de fungerer som en oppgradering til de større huspakkene. 

Har du Huspakke 1? Med den har du arbeidshøyde på 7×3 meter om du bygger i høyden, eller 5×6 meter om du bygger i bredden. Kanskje når du akkurat ikke opp til mønet på huset? Eller har en bred husvegg, som du gjerne vil nå uten å demontere, flytte og montere stillaset på nytt?

Da kan du kjøpe påbyggingspakke 1-2, som resulterer i at du nå har Huspakke 2. 

Les mer om Jamax Huspakke utvidelse 1-2 her.

Påbyggingspakke 1-2 for Jamax stillas
Huspakke 1 kan f.eks bygges på to ulike måter, som vist på bildet til venstre. Med Påbyggingspakke 1 til 2 kan du f.eks bygge stillaset som en av de tre variantene i bildet til høyre. 

Har du Huspakke 2? Da kan du utvide med påbyggingspakke 2 til 3, og sitte igjen med Huspakke 3, som er den største varianten. 

Les mer om Jamax Huspakke utvidelse 2-3 her.

Påbyggingspakke 2-3 for Jamax stillas
Huspakke 2 kan f.eks bygges på tre ulike måter, som vist på bildet til venstre. Med Påbyggingspakke 2-3 kan du også bygge stillaset opp som en av variantene i bildet til høyre. 

Enkel montering og bruk

Påbyggingspakkene består altså av de samme type delene som Huspakkene, bare med flere av hver enkelt, som gjør at du kan bygge stillaset større og i flere varianter. 

Det betyr at stillaset er like enkelt både å montere og bruke med en påbyggingspakke som uten. 

Tilpass stillaset med flere deler

Har du et spesifikt behov, så kan du alltid utvide stillaspakken din med enkle deler. 

Trenger du litt ekstra plass? Bygg ut et “arbeidsbord” med knekt og en smal stillasplattform. 

Vil du sette stillasplattformen i en annen høyde enn øverst eller nederst på rammen? Bruk tverrstokker og klemmer til å plassere plattformen der du ønsker. 

Det finnes en drøss av muligheter!

Finn ut hvordan du kan tilpasse stillaset: Fleksibelt stillas – tilpasses enkelt etter dine behov.

Usikker på hvilket stillas du trenger?

Har du allerede en stillaspakke, men er usikker på hvilken påbyggingspakke som passer deg best? Trenger du kanskje bare et par ekstra deler? Eller har du ingen stillas fra før, og er usikker på hvilken pakke du bør begynne med? 

Du kan alltid ta kontakt med oss. Sammen finner vi løsningen som passer til ditt behov!

Telefon: +47 56 30 41 00

E-post: info@alutec.no