Jamax Böcker Simply Inclined tilhengermontert lift lent mot taket på hvitt bolighus

– Et veldig enkelt system til en fornuftig pris

Total Byggservice AS bruker en tilhengermontert lift for å frakte bygningsmaterialer opp i høyden og spare de ansatte fra for mye tunge løft og bæring.

Den Meløy-baserte bedriften driver med taktekking, nybygg og rehabilitering av bygg.

– Vi har fått en lettere hverdag! Liften har vært perfekt for vårt bruk, vi har ikke hatt behov for noe større selv om vi på forhånd trodde det. Dette er et veldig enkelt system til en fornuftig pris, forteller daglig leder Ørjan Myrvang.

Jamax Böcker Simply Inclined tilhengermontert lift sett i froskeperspektiv mot vegg med arbeider på taket.
SPARER KROPPEN: Få materialene fraktet opp og ned. Her er liften festet mot stillasen.

Til daglig frakter liften ruller med tak opp og avfall ned, mens den blir styrt fra bakken. Den har også vært med på bytting av takplater, hjulpet til ved legging av takstein og har også stått klar i riktig etasje med lekter og gulv ved arbeid i boligblokker.

Passe størrelse og fleksibel å flytte rundt på

Myrvang googlet vareheis, fant Jamax Böcker og landet på Simply Inclined tilhengermontert lift (møbelheis) etter å ha rådført seg med Kim André Sjurseth i Alutec om ulike modeller og priser. Siden da har liften blitt en trofast følgesvenn.

– Den er liten og lett å flytte på, og du trenger ikke stor bil eller tilhengerlappen for å dra den etter deg. Den veier 750 kg og er heller ikke registrert, sier Myrvang.

Jamax Böcker Simply Inclined tilhengermontert lift montert mot flatt tak.
FLATT TAK: Her er liften montert mot taket.

Liften monteres mot veggen i prosjekter med flate tak og ellers mot stillasen. Den stilles enkelt inn slik at den blir stabil og ikke for tung, og treffer riktig høyde. Ved kjøp får du grunnleggende opplæring over nett og brukermanualen som følger med er lett å forstå.

Tilleggsutstyr til Simply Inclined lift

Du kan bestille din Simply Inclined lift med fjernstyring som tilleggsutstyr.

– Det må som regel uansett stå noen nede og laste inn og ut av vognen, så det fungerer veldig greit med spakene nede på tilhengeren. Men fjernstyring er noe vi vurderer på sikt, sier Myrvang.

De erfarer også at det ikke alltid er strøm lett tilgjengelig for liften på arbeidsstedet, så de må bruke tid på å trekke skjøteledninger. De vurderer et strømaggregat til liften for å spare tid.

Er du ute etter en fleksibel følgesvenn på hjul som avlaster dere fra tunge løft og frigir tid i arbeidsdagen? Kontakt Kim André på 56 30 41 08 for å finne riktig vareheis til deres behov!

Jamax Böcker Simply Inclined tilhengermontert lift sett i fugleperspektiv mot vegg med arbeider på taket.
HIT OPP: Fra bakken kan du sende materialene opp til enden av liften.