Stigeheis montert på Jamax stillas

Trygg og effektiv frakt av materialer med vår populære stigeheis

Stigeheisen Toplift har tatt det norske markedet med storm – og det med god grunn. Stor lastekapasitet, høy hastighet og utskiftbar lastevogn er noen av fordelene. Spesielt populær er solcellevognen for enkel og trygg frakt av solcellepaneler.

Hvorfor bruke stigeheis?

Har du behov for å frakte materialer og utstyr opp og ned fra tak eller andre høyder, på en trygg og effektiv måte? Da kan en Toplift stigeheis være et godt verktøy.

Stigeheisen kan spare deg for både tid og penger. Du slipper å leie kran for hvert oppdrag og sette av hele dager til frakt av materiell og utstyr. En stigeheis kan du bruke gang etter gang, og frakte last opp og ned slik det passer deg underveis i prosjektet.

Enkel montering og bruk

Stigeheisen kan enkelt monteres av én person, og den kobles til vanlig støpsel (230 V). Er man to om monteringen er den kanskje unnagjort på en halvtime. Stigeheisen tar heller ikke mer plass enn en snau kvadratmeter på bakken. Med stigeheisen følger en lastevogn med god kapasitet (60 x 35 x 85 cm). Denne kan du enkelt bytte ut med andre vogner tilpasset lasten du skal frakte. For eksempel finnes det lastevogner for gipsplater, frakt av malingsspann (som må stå i vater), og for solcellepaneler.

Stigeheis fra Jamax som kan knekkes inn i ønsket høyde.
PRAKTISK OG FUNKSJONELL: Stigeheisen kan knekkes innover taket i ønsket høyde.

Den bestselgende stigeheisen Toplift har følgende egenskaper:

  • Lastekapasitet på 250 kg.
  • Avlastingshøyde på 12 meter, men kan også bestilles med inntil 21 meter.
  • Knekkstykke som gjør at stigeheisen kan knekkes inn langs taket i ønsket høyde.
  • Hastighet på 34 meter i minuttet.

Les mer om bestselgeren Toplift her!

I tillegg til Toplift (standard) tilbyr Jamax to andre stigeheiser:

  • Toplift HighSpeed kan brukes med hastighet på 20 og 40 meter i sekundet og er perfekt når man har materiale som bør fraktes med ekstra forsiktighet eller med høyere effektivitet.
  • Toplift Basic er en rimeligere modell med lastekapasitet på 150 kg og hastighet på 25 meter i minuttet.

Solcellevogn for enkel frakt av solcellepaneler

Flere og flere ønsker å benytte solcellepaneler for tiden. Når disse skal monteres er det essensielt med trygg frakt til taket.
Vi tilbyr solcellevogner som sørger for at solcellepanelene er godt festet og ikke får unødvendige skrammer under frakten.

Solcellevogn på toplift stigeheis som frakter solcellepanel opp til tak med solcellepanel på
POPULÆRT MED SOLCELLEPANEL: Mange ønsker å montere solcellepanel for tiden, da er det praktisk å frakte de til taket med den tilpassede solcelleplattformen.

Kontakt Kim for en hyggelig prat og bestilling av stigeheis:
Kim Andre Sjurseth
Tlf: 48 88 39 93
Epost: kim@alutec.no.