Jamax stillashenger utenfor kontoret

Stillas på stell

Har du også stillasdeler som alltid ligger og slenger? En stillashenger kan være akkurat det du trenger.

Et stillas er ingen fast installasjon. Hele poenget er at det skal kunne flyttes dit det til enhver tid trengs, men det blir alltid opphold og mellomlagring. Som regel har ikke stillaset en dedikert plass, verken på hengeren eller på lageret, men blir i stedet liggende i veien uansett hvor det plasseres. Det problemet har Alutec, firmaet bak de populære Jamax-stillasene, gjort noe med.

En stillashenger representerer det ultimate innen brukervennlighet og effektivitet på stillasfronten. Det kombinerer den velkjente Jamax-kvaliteten fra Norges mest solgte fasadestillas, med en skreddersydd henger fra kvalitetsleverandøren Tysse der alle stillasdelene har sin faste plass. En slik løsning er perfekt for bedrifter, organisasjoner eller privatpersoner som bruker stillaset sitt mye, og som ofte er på farten.

Et skoleeksempel

Leif Johan Mandelid er fagansvarlig for byggfagseksjonen ved Nye Voss videregåande skule. De har tre byggfagtrinn som til enhver tid holder på med ulike byggeprosjekter, og har dermed behov for tre stillaser. Det siste stillaset de gikk til innkjøp av, var et Jamax fasadestillas på 132 kvadratmeter med tilhørende stillashenger. Det skulle vise seg å være midt i blinken for en skoleklasse med mye energi, og kanskje ikke fullt så mye struktur.

– Vi er strålende fornøyd. Det er andreårselevene som har fått det nye hengersystemet, og vi ser store fordeler med det kontra de vanlige stillasene. Det har blitt mye mer system på ting, og vi bruker mindre tid både på å frakte og montere stillaset siden vi alltid vet hvor alle delene er. Nå er det aldri noen tvil om hvor ting skal, sier Mandelid.

Når midlene til nye stillaser for de to andre trinnene etter hvert kommer, er ikke Mandelid i tvil om hva valget faller på.

– Da går vi for nye hengersystemer. Ideelt sette skulle vi hatt tre stillashengere stående på skolen, én til hvert trinn. Jeg håper vi får noen ekstra midler snart, sier han.

Høy kvalitet

Stillashengerne fra Jamax inkluderer tyverisikring og kommer ferdig registrert. Det er bare å hekte på, kjøre ut og sette opp stillaset. Og når jobben er gjort, pakkes alle delene tilbake på sin gitte plass på hengeren, før hengeren parkeres et sted der den ikke står i veien for noe annet. Bedre blir det ikke.

– Vi er svært fornøyd med kvaliteten på alle stillasene våre, ikke bare det nyeste som ble levert på henger. Også de eldre stillasene våre er fra Jamax, og det er generelt lite brudd og skader på produktene. Helt topp, sier Mandelid.

Det er fullt mulig å kjøpe en stillashenger til ditt eksisterende stillas, men skal du ha både stillas og henger lønner det seg å kjøpe en av pakkeløsningene fra Jamax som inneholder fasadestillaser fra 82,5 til 132 kvadratmeter.

Henger du fortsatt med? Les mer og se priser på stillashengeren og de ulike stillashengerpakkene fra Jamax.