Trailer full av Jamax stillas inni.

– Ringer alltid Alutec når vi skulle hatt stillas i går!

Byggmester Hofstad i Trondheim er fornøyd med rask leveringstid, både ved bestilling av ekstra deler og ved store bestillinger. Derfor ringer de gang på gang, som han sier selv.

Rask leveringstid

– Når vi mangler stillas, skulle vi helst hatt det i går. Ringer jeg Alutec på mandag eller tirsdag, får jeg ofte stillaset i slutten av uka. Det tar gjerne 3-4 dager, og det er veldig kjapt! Den siste bestillingen var så stor at den kom på trailer, forteller daglig leder, Roy Hofstad.

Bestillingen gjaldt 750 kvm stillas og ble sendt i trailer. Bildet viser Kim André fra Alutec ved traileren.

Enkle å forholde seg til

– Jeg kan ikke si annet enn at jeg er veldig fornøyd med produktet og servicegraden. Det er så enkelt å forholde seg til dem, for de bare hiver seg rundt, sier Hofstad.

Hofstad forteller at de har bruk for stillas hele tiden, og at de derfor har gjort en del innkjøp av Jamax fasadestillas de siste årene. De har blant annet investert i flere komplette byggmesterpakker på stillashenger for at de skal kunne frakte stillaset mest mulig smidig mellom byggeplasser.

– Vi synes det er ålreit å ha en stor andel stillas selv, for da blir vi veldig fleksible. Da trenger vi ikke vente på at noen kommer og setter opp stillas for oss, forklarer Hofstad.

Anbefaler til alle i byggebransjen

– Ønsker dere et godt produkt levert kjapt, er det bare å ringe Alutec nede ved Bergen! Dette ville jeg ikke sagt hvis ikke jeg mente det. De har imponert meg på service. Alle der nede er blide og serviceorientert. Man kommer langt med det, sier Hofstad.

Byggmester Hofstad ble stiftet i 2008 og var da 4 mann. Nå er de cirka 40. De jobber mye mot det private markedet, med blant annet nybygg, påbygg og rehabilitering.
Trenger du stillas? Bestill byggmesterpakke fra nettbutikken eller kontakt oss direkte her!